原來依家d ig shop鐘意賣就賣 唔賣就唔賣

327 回覆
35 Like 1882 Dislike
事實上生意唔係咁做
撚知你咩
係閪就要認啦
至撚憎你呢啲輸打贏要嘅on9仔
淨係睇你轉數快個度遮自己唔遮埋人地就知你閪啦
樓主俾人屌到反艇唔好以為放連燈就一定會幫你
痴撚線你都真係忽忽地
首先我的話,我就女人嚟同鍾意上網買嘢
亦都經常幫襯ig shop,清貨story/live我都玩過
唔知你係咪冇參與過ig shop啲清貨event
ig shop啲清貨9成係先入數先得,因為店舖都要保障返自己利益

人地講到明要覆咗先hold 24小時貨
你就淨係自己話點就點,一時話留言咗要店主就要hold起24小時,一時就話咩「完全冇回覆係24小時都冇覆先係完全冇回覆」呢啲自我中心到極致又long禮嘅說話

人地店主肯換貨你又唔得,退錢又話唔得
俾晒,人地明明提供咗其他解決方法,你就死都執住渣沙去講
其他柒咗咪認,好小事但就死要面話全部人心態扭曲
咁撚多人話你有咩問題就係心態扭曲?宜家邊個心態扭曲先?

做人應該認真了解自己錯處,再諗下自己係咪真係有問題先咁多人一窩蜂鬧你

就係因為有你呢種女人先做臭港女個朵
令人覺得香港女人都係打橫行,自我中心,要全部人遷就又唔識自省,多撚得你呢種人唔少
你理解能力有問題定點
乜嘢冇bank ac.冇付款通知
人地第一個msg咪俾晒入數資料你
你瞓咗係冇錯,但同時大把人未瞓
人地一收到呢個入數msg咪即刻入
咁係呢個情況下,咪先入數先得,瞓唔瞓係個人決定,反而咁先公平喎
唔明你屌緊乜嘢講到咁勁先入數先得就唔洗comment box打要字
你噏緊乜
你唔係西 你on9姐
頂唔順移民囉
學Cctoy 講話美麗新香港呀
唔關事😂係你自己問題 個世界圍住你轉咩 香港人有下啲同理心啦 小事又想化大 下下擺上黎搏咩?
圍爐post
同Cctoy 差唔多 唔同佢地同口徑就係五毛
報左未?道左歉未?
西客
咁點解間ig shop 10:57同樓主講「寄出通知你」
樓主快啲移民去英國啦
少個閪客係香港
樓主正一死八婆臭閪婆
嗰個態度閪到呢po上連燈都冇人幫抵撚死啊你你買個兩蚊膠袋笠撚住自己啦
你條臭串閪婆搞撚錯哂係你放過個店主啊

蠢閪自己柒撚咗都唔知 嗰幾百蚊留返嚟買幾百個膠袋笠撚死自己啦
經ig 買野一律弱智
屌到正一正 好波
入數先hold 貨是常識
個個唔比錢就hold. 比有心人玩撚殘
仲洗做生意
特價嘢

洗唔係等你三五七日覆先賣

賣得特價就係想清貨快手清走佢

當然以付款為準

何況間鋪都道歉➕退錢

po主追住人屌真係好肉酸

係咪覺得話完人就會有貨比你
佢識閪反省 佢宜家當全個連登都係打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞