原來依家d ig shop鐘意賣就賣 唔賣就唔賣

327 回覆
35 Like 1882 Dislike
事實上你語氣態度太臭串太閪(無論係覆舖定覆連登,而且基乎淨揀屌你既黎覆
睇番間舖指引係唔夠清晰,但回覆有禮貌好大體
你幾有理都幫唔落,扣晒分
希望ig shop可以post條臭閪個樣黎睇下
你事實係閪客態度八婆到呢,買唔到個袋咪算撚數囉。你係咪想上黎開post用輿論壓力逼人地賣返個袋俾你?
撚知你咩
樓主似係同fd食完飯
轉頭pay你呀
然後幾日都唔pay果啲
係咁架呢到 啱呀買野唔係上網就門市架啦
成日屌9人ig買野係傻仔

不過限時買賣入錢先得係合理嘅
下次搶到貨 佢地太夜未覆你入數資料
咪直接dm 講聲hold貨+明早入數
買個經驗囉 佢肯退錢就算喇
老實講 你都唔知佢幾點先比入數資料你

好過呢間西店架啦

[多圖]ig shop 買野要受人氣?
https://lih.kg/3187253
你勁嬲 好肉酸
支持店主po返你呢條柒頭出嚟
上環有個男人拎住五隻柴犬通街行
https://lih.kg/295321
樓主應該有撚病
其實間舖凌晨12點先send message叫人俾錢都有問題喎咁客人點知係凌晨先要搶 12點瞓咗都好正常…
你話要,但係唔入錢,咁係咪幫你hold一世
carousell賣野都係咁架啦,要完唔撚覆咪後備補上,opportunity cost呀樓豬
每一次消費都係投票啊
買又買唔到
想開post圍爐又無人撐
樓主繼續好嬲好嬲
我睇得好開心抵撚你死呀
算啦樓豬小事姐 間鋪有唔啱 但你又擺咗上黎公審佢地 算啦 打和super~
弱智先會係ig/fb到買嘢
買個幾舊水嘅袋都咁多嘢嘈人地講撚到明清貨就梗係先到先得㗎啦 淨係服侍你一個咩 戇鳩
仲要店主嘅態度都唔差 又肯退返錢 得你一個喺度嘈
你理解能力真係有啲問題
唔好意思賣晒啦

樓豬:lur 地仲要勁嬲不突止,仲要post 上網話比人知佢有幾嬲
你幾點訓wfc,其他人遲過你訓睇到msg,又早入數咪買到
其實都理解既
咁就唔好寫24小時hold 貨 就乜事都無啦
24小時內唔覆俾下位
T&c點都係客贏

佢係行政程序上做錯
真係除咗退錢都無野可以做俾你

唔通真係子華咁講:「我唔要多粒魚蛋 我要佢少粒魚蛋」
「on9先上ig買野」「入數者先得 你唔知咩」「清貨event係咁㗎喇」都唔洗太理

經一事 蔡一智 換角度諗 ig咁多騙案
有錢退好好彩了 唔好彩收埋錢 貨都無

眼界太窄 導致你太執著 生活好多野可以在意
無謂令自己唔開心 放過佢兼放過自己
咁其實個店主賣出之後都應該即刻同返樓主講返 叫佢唔洗哂時間入數既
自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞