原來依家d ig shop鐘意賣就賣 唔賣就唔賣

327 回覆
35 Like 1882 Dislike
因為12點 咁唔係理應都等一晚 睇下第二朝有無人過數?
最搞笑係 其實有幾多件貨 就會send俾幾多個客

咁睇你又真係冇錯嘅係店主等唔切姐
正一死傻閪,明知都係淘寶貨都仲要去ig買
道你老母
Ig shop係咁架啦
稅都唔洗俾
on9先係ig shop買野
不嬲都係計入數時間啦,個個都話hold住遲啲比仲洗做生意
間舖自己寫48小時內入數
又話淨係hold 24小時
樓主兩個時間都未過
間舖就賣咗件貨比人
好似冇咩誠信咁
不過佢都退返錢比樓主
又唔係咩大數目
呢個唔岩咪買第個
好小事姐
其實任何生意都會有bug ,ig shop規模細一定好多,但個班人唔會care,因為大把人俾錢
hold 24小時 係要樓主覆左通知話要 先幫佢hold
不過間鋪又係搞笑 12點先send msg叫人過數
即係預人鬥快應咁
咁你想點呀,人地又好有禮貌咁覆返你又道歉又退錢了,你唔係以為屌多幾下就會有貨比你嘛?

要有幾弱智先去ig shop到買
Smelly HK chicken
係IG shop 買野已經戇鳩
柒完仲要放上連登俾人屌
直頭係戇鳩裏面嘅林寶堅尼
樓主呢啲傻閪搶唔到就惱羞好撚肉酸
前一句仲係想屌樓主 下一句屌左佢老母
買唔到勁嬲 雖然店主有唔啱但你都唔好諗住你啱哂
真係
咁佢冇貨可以點姐
又唔係唔退錢
ON9樓主自己條氣唔順就上嚟公審人
人地又唔係唔退錢, 結論樓豬ON99
間舖無寫明係以入數時間先到先得,少玩ig shop既人就咁睇字面咪會好似樓主咁理解,樓主都無錯
樓主可能少上連登,唔知係連登ig shop買嘢=傻鳩,下次呢啲ig shop糾紛唔好擺上黎,連登仔淨係會覺得你傻
唔賣俾你咪唔賣俾你囉
唔得咩
你覺得佢唔好下次咪唔好幫襯囉
on9,係你唔應人先
真係等你開飯咩
樓豬應該現實好撚閪煩
調返轉諗如果有其他客3點覆到
係唔係應該留比佢先?
唔留比你咪唔留比你
講到好似間鋪呃你錢咁
至少對答都睇到佢係想解決件事兼唔係無禮貌
係你自己執著話人地怪你想爭返啖氣咁撚無聊姐
我係你就直接哦佢
有骨氣嘅咪以後唔好幫襯佢囉
係要講到自己好岩咁
事實係兩邊都無錯 正常操作
屌你老母快快手畀個電話人轉數退錢

你老母臭閪又咁多嘢講,買啲濕鳩垃圾搞咁撚多嘢

你咁撚要面要啖氣,用你能力搵佢出嚟同佢battle囉

錢係事少呀,面子是大

屌你老母臭閪你都係想我哋咁講啫

而家你威出名啦,知你戇鳩到震添呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞