[IVE] i大討論區(14) 地獄SEM 3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
奶西清又話sem4輕鬆
輕你個頭

btw,sem4有咩要注意

比SEM 3鬆

Practical training hea hea 地就得
BMI drawings?你地揀?

BIM

我send sxxd 過你啦。但你要做足哂tutor,測驗温下。咁就拎到A。你份word 改下,份圖執靚啲

愛你 奶西清

又有a啦拖sir

下年連你車尾燈都見唔到

gpa咪又唔夠你玩
好多bse師兄
奶西清又話sem4輕鬆
輕你個頭

比SEM 3鬆

Practical training hea hea 地就得

BIM

我send sxxd 過你啦。但你要做足哂tutor,測驗温下。咁就拎到A。你份word 改下,份圖執靚啲

愛你 奶西清

又有a啦拖sir

下年連你車尾燈都見唔到

gpa咪又唔夠你玩

好快反超前我
奶西清又話sem4輕鬆
輕你個頭

比SEM 3鬆

BIM

愛你 奶西清

又有a啦拖sir

下年連你車尾燈都見唔到

gpa咪又唔夠你玩

好快反超前我

差好遠
Sem 3好似冇講幾時出gpa 係我眼殘定點樣 上myportal 文件下載都搵唔到
奶西清又話sem4輕鬆
輕你個頭

比SEM 3鬆

BIM

愛你 奶西清

又有a啦拖sir

下年連你車尾燈都見唔到

gpa咪又唔夠你玩

好快反超前我

差好遠

入正最後直路
拖sir 三兩個箭步已經將夢sir趕過
奶西清又話sem4輕鬆
輕你個頭

比SEM 3鬆

BIM

可以carry下tm既師弟嗎?
今日考試好撚大獲.....
阿sir之前比左tips
之後有d原因要重新出過份卷
但阿sir又無同我地講佢重新出過份卷
攪到全級都好頭痕
佢都係考緊果時先同我地講

kc?
今日好多人屌老母
聽講係有個on9吹水話影咗份卷,仲講中咗入問d題目,攪到好撚大鑊。我女友而家喊到仆街

係,跟住今日份卷改咗溫啲tips都冇出

串到
講位BSE朋友考成點
講位BSE朋友考成點

玩撚完 我求65分就夠
講位BSE朋友考成點

玩撚完 我求65分就夠

65就A

串到

咪喺...
講位BSE朋友考成點

B+就ok
Sem 3好似冇講幾時出gpa 係我眼殘定點樣 上myportal 文件下載都搵唔到

串到

咪喺...

呢度最廢係我 都話我串
考完HD工程入學試
想問問用舊會考年長生入HD工程科.....啲課程會唔會好難追
始終讀小人地一年,教既野又唔同

有理科底加勤力過3應該ok

本身係讀理科,
出左黎做工程都做左幾年...已經唔會懶喇
不過係怕...始終擺抵左個書包咁多年...有啲不安怕跟唔到啲課程唧 自己本身啲maths同physics又唔係話好到曉飛,我但求畢到業咋

巴打想讀咩科?

考試考左mechanical

同你講你肯比心機UGC都有得你入
IVE D野好易
利申:2010年CE,中學修商科,做幾年野再讀番,岩岩ME HD GRAD,GPA 3.59,早排收埋CITY U ME OFFER

巴打係part time hd入番full time degree?
下個月15號放成績 咁快
講位BSE朋友考成點

玩撚完 我求65分就夠

65就A

講位BSE朋友考成點

玩撚完 我求65分就夠

65就A

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞