[IVE] i大討論區(14) 地獄SEM 3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
最後百零米啦
差英文ea
專科test 1個

依家去print project 聽日present 完衝線

我都係聽日衝線

最後百零米啦
差英文ea
專科test 1個

依家去print project 聽日present 完衝線

我都係聽日衝線

最後百零米啦
差英文ea
專科test 1個

我都係聽日衝線

0科

畫畫除非你一向都好勁 有天份 唔係14個week學得識仲要畫得靚攞A 談何容易 仲要係依科好似冇限fashion果面人揀 入去盞俾人屈機 同樣道理social dance都係 依d藝術野當興趣班上就好 計gpa就不了

畫畫除非你一向都好勁 有天份 唔係14個week學得識仲要畫得靚攞A 談何容易 仲要係依科好似冇限fashion果面人揀 入去盞俾人屈機 同樣道理social dance都係 依d藝術野當興趣班上就好 計gpa就不了

明白哂 不過好似好好玩咁
咁揀wine tasting背下野算

有冇師兄講下沙田bse既情況

想知d咩

巴打tm扮st
有冇師兄講下沙田bse既情況

想知d咩

巴打tm扮st

難分真與假
IN BSE,MECH,CIVIL WE TRUST

IN IVE WE TRUST

垃圾I大

垃圾I大

入I大我信

垃圾I大

入I大我信

今年自己讀做i大 反而冇開升學mode

垃圾I大

入I大我信

今年自己讀做i大 反而冇開升學mode

今年自己讀左i大 反而冇開升學post

[/member]

[/member]

[/member]

wine聽講係多野記
品酒係勝在hea同識到女

因為要做7人grp project 要present
所以易爛grade

EA做grp project爛grade是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞