[IVE] i大討論區(14) 地獄SEM 3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

拖sir
今日EA疾晒機

拖sir
今日EA疾晒機

你地下星期考electrical b?
我之前又係温唔切,但好彩我嗰時係課室考,個丫sir隻眼開隻眼閉,之後出貓

拖sir
今日EA疾晒機

我之前又係温唔切,但好彩我嗰時係課室考,個丫sir隻眼開隻眼閉,之後出貓

報左tm bse 係咪玩撚完?

拖sir
今日EA疾晒機

屌 人地唔洗點做輕鬆A
我做到隻狗都未必有
有無人讀multimedia

Rip

點解

呢科乜鳩野都要學 好慘
如果你入左屯門campus我勸你轉分校或者轉科
16/17年開始 手機個分流摺左 全科被強制入廣告分流

我有fd係呢科grad左幾年,
又做唔返呢行,
做緊19牛工10k
仲衰過ba科grad
所以勸你仲有得揀就唔好讀呢科
講咗啲咩自己參透下

拖sir
今日EA疾晒機

屌 人地唔洗點做輕鬆A
我做到隻狗都未必有

有人carry,輕鬆hehe haha溫書
屌你邊條撚人出assignment
點撚做呀

玩鳩死人
屌你邊條撚人出assignment
點撚做呀

玩鳩死人

鳩人黎

拖sir
今日EA疾晒機

屌 人地唔洗點做輕鬆A
我做到隻狗都未必有

隊友問題
如果之前啲隊友有我8至9成,個分 分分鐘有A-/A

Rip

點解

呢科乜鳩野都要學 好慘

我去沙田係咪好d

屌 報左

有得轉就轉啦 屯門真係廢校黎
老師又閪
最好就轉埋科 呢科真係乜鳩都要學
Java,arduino,3DMAX,PR,PS,AI,AE乜撚柒野都要學
但全部都剩係學到入門 周身刀無把利
寧願你讀轉一科GAME/MAD/SE都無咁嬲
利伸:MM受害者

Rip

點解

呢科乜鳩野都要學 好慘

我去沙田係咪好d

屌 報左

有得轉就轉啦 屯門真係廢校黎
老師又閪
最好就轉埋科 呢科真係乜鳩都要學
Java,arduino,3DMAX,PR,PS,AI,AE乜撚柒野都要學
但全部都剩係學到入門 周身刀無把利
寧願你讀轉一科GAME/MAD/SE都無咁嬲
利伸:MM受害者

講起都嬲,去到揀科先話其他分流無開無得揀全部要入哂廣告分流
Sem1個陣問又成日答啲唔係答案既答案

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

quit得

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

quit得

拖拖
聽日早啲起身溫電先
下就做pj

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

quit得

拖拖
聽日早啲起身溫電先
下就做pj

我聽日交 仲未嘔到字
唔撚讀

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

拖sir
今日EA疾晒機

我真喺溫唔切

quit得

拖拖
聽日早啲起身溫電先
下就做pj

我聽日交 仲未嘔到字

唔撚讀

唔撚讀

唔撚讀

唔撚讀

唔好呀又少個奮鬥既伴
Sem 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞