[IVE] i大討論區(14) 地獄SEM 3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
又一晚係溫書既通宵
其次,早前本人曾提及讀MH BSE比TM(Tuen Mum) BSE好,但其後發現也只是本人的過份猜測,無論MH/TM(Tuen Mum) BSE 教育水平都是一致。

所以本人重申香港專業教育學院一向以專業,公平,公正,持平的態度授課,所有老師一向以專業知識,豐富的工作及人生經驗教導學生,師資一定不會被受質疑!

本人為因早前的言論而所帶來的誤會以及影響致歉。並保證不會重犯有關錯誤及引起誤會!日前本人所作的言論,只涉及個人意見,並毫無直接或間接代表院校及有關老師的立場。

好撚老實
我唔知係咪講緊HD ge BSE
我淨係知MH ge 部分呀sir唔識教書
btw TM ge bse呀sir既改卷準則
係鬆手過MH
其次,早前本人曾提及讀MH BSE比TM(Tuen Mum) BSE好,但其後發現也只是本人的過份猜測,無論MH/TM(Tuen Mum) BSE 教育水平都是一致。

所以本人重申香港專業教育學院一向以專業,公平,公正,持平的態度授課,所有老師一向以專業知識,豐富的工作及人生經驗教導學生,師資一定不會被受質疑!

本人為因早前的言論而所帶來的誤會以及影響致歉。並保證不會重犯有關錯誤及引起誤會!日前本人所作的言論,只涉及個人意見,並毫無直接或間接代表院校及有關老師的立場。

好撚老實
我唔知係咪講緊HD ge BSE
我淨係知MH ge 部分呀sir唔識教書
btw TM ge bse呀sir既改卷準則
係鬆手過MH

我都覺MH係幾手緊
特別有個呀sir鳩下鳩下
好似真係唔識啲野咁 搞到死咗幾多人
其實intern最後寫完form
學校係咪會打去間公司問

係咪講緊背影作者

係咪講緊背影作者

唔係
背影無咩野
今日考machine and 揸車
有無同路
有無同路

就炒車

鳩流流
有無同路

乜都唔識好撚絕望
cgpa
cgpa

奶西清好似完全消失左
奶西清好似完全消失左

潛左水姐
睇住身邊既戰友愈黎愈少,感覺真係好差...

點解?
dereg?
奶西清好似完全消失左

潛左水姐

奶西清好似完全消失左

潛左水姐

奶西清好似完全消失左

潛左水姐

……
奶西清好似完全消失左

潛左水姐

點解?
dereg?

有d退學,有d讀唔黎想放棄

讀唔到盡早離場好 唔好晒自己時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞