[IVE] i大討論區(14) 地獄SEM 3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
HD EE巴打今年machine邊個教?
HD EE巴打今年machine邊個教?

HW
好靜
好靜

暑假了
[quote]

一睇你篇野都估到咩事

利申: Secret 前Admin

凡事留一線
舊admin奶過野

開哂名咁屌係死硬除非你好撚有錢就唔同玩法

我遲下仲要移民同要溝日本妹,以後唔咁玩

不過題外話
我呢加覺得呢加係香港咁畀心機讀書都唔知做咩。呢加香港都變得愈來愈差,我覺得就算讀得好叻,出到黎要面對住啲唔想面對既野,就例如中共化等等。我情願學門手藝,舖定路技術移民好過。但如果唔讀埋個degree ,一旦移民不成功,冇學歷係手係香港又唔得

咁我唔讀點算

你GPA 3.9喎
好靜

暑假了

未阿 EE撚表示仲有一科
[quote]

一睇你篇野都估到咩事

凡事留一線
舊admin奶過野

不過題外話
我呢加覺得呢加係香港咁畀心機讀書都唔知做咩。呢加香港都變得愈來愈差,我覺得就算讀得好叻,出到黎要面對住啲唔想面對既野,就例如中共化等等。我情願學門手藝,舖定路技術移民好過。但如果唔讀埋個degree ,一旦移民不成功,冇學歷係手係香港又唔得

咁我唔讀點算

你GPA 3.9喎

邊有咁勁
[quote]

一睇你篇野都估到咩事

凡事留一線
舊admin奶過野

不過題外話

咁我唔讀點算

你GPA 3.9喎

邊有咁勁

佢3.98
[quote]

一睇你篇野都估到咩事

凡事留一線
舊admin奶過野

不過題外話

咁我唔讀點算

你GPA 3.9喎

邊有咁勁

佢3.98

神啊 !
得果一個月的暑假,大家有咩做?

4101好咪好難合格 要畢業

背句式,背句式,背句式
3.98
1.98
放左gpa
放左gpa

錢都未交
放乜野GPA
放左gpa

而家先完考試 8月先有grade放
放左gpa

試都未撚考完呀
有冇civil contech b tips
1.98

虛偽!

冇暑假,做IA
1.98

虛偽!

1.98

虛偽!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞