[IVE] i大討論區(14) 地獄SEM 3

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
又D

收皮啦你

又D

收皮啦你

software已死
數據又錯,又唔齊
亂做算。。。。

我d數據先世界級

其實唔會太睇數據

主要睇cad圖同report整唔整齊靚唔靚仔

擾敵

我都係綜合返周仔 James 同洪叔睇progress既標準

當然自己睇返改你份野阿sir咩要求啦最好

周仔有反饙咩
又D

扮野
又D

扮野

最後出黎A左
software已死
數據又錯,又唔齊
亂做算。。。。

我d數據先世界級

其實唔會太睇數據

擾敵

我都係綜合返周仔 James 同洪叔睇progress既標準

周仔有反饙咩

你要印好份野出黎比佢圈下呢樣果樣
software已死
數據又錯,又唔齊
亂做算。。。。

我d數據先世界級

其實唔會太睇數據

擾敵

周仔有反饙咩

都唔知過唔過到2
仲味溫書 提唔起勁 只想在床
software已死
數據又錯,又唔齊
亂做算。。。。

我d數據先世界級

其實唔會太睇數據

擾敵

周仔有反饙咩

都唔知過唔過到2

啲惰性出晒嚟

你地SEM4上?
我地5先上

你地SEM4上?
我地5先上

ys ar sem 4 cls 中英文全人 + enrichment 仲有兩科elective 5科core 共11科
software已死
數據又錯,又唔齊
亂做算。。。。

我d數據先世界級

其實唔會太睇數據

擾敵

周仔有反饙咩

都唔知過唔過到2

啲惰性出晒嚟

仲有三日放假

周仔有反饙咩

都唔知過唔過到2

啲惰性出晒嚟

仲有三日放假

應該會冇心機放假
各位師兄 我想問下 sem4 Enrichment簡sdd既話 計唔計gpa?

周仔有反饙咩

都唔知過唔過到2

啲惰性出晒嚟

仲有三日放假

應該會冇心機放假

你就正啦
Enrichment咩科最輕鬆 本身已經多科讀
sem3成績幾時出

self finances management (好似係咁叫)
好撚hea,唔洗考試同test
CA自己做一份 assignment, EA做 group project。 計下利率,退休之後要有幾多錢同要點投資先可以達到要求。
個時全組都沒 BA 學生,但最後都有A-

你地SEM4上?
我地5先上

ys ar sem 4 cls 中英文全人 + enrichment 仲有兩科elective 5科core 共11科

我地IT SEM4,5大約平均得5科左右
各位師兄 我想問下 sem4 Enrichment簡sdd既話 計唔計gpa?

其實講左咁耐增潤SDD

其實增潤既SDD係讀乜
咁多人講但係冇人知會讀乜?

其實講左咁耐增潤SDD

其實增潤既SDD係讀乜
咁多人講但係冇人知會讀乜?

讀咗啦
sem3成績幾時出

等睇變秒經

self finances management (好似係咁叫)
CA自己做一份 assignment, EA做 group project。 計下利率,退休之後要有幾多錢同要點投資先可以達到要求。

Managing Personal Finance (BUS3905)??

Managing Personal Finance (BUS3905)??

呢科好似OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞