[漫] 龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論 (12) 劇場版上映中、漫畫暫停更新

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
有幾搏 當時冇人知會分體 係入左去先分
如果個keep住比古洛狀態 細布都輕鬆打啦
屌拿聲
又拖
又拖多隻先野獸飯
氣玉斬真係咩都斬到 bug黎
仲要只係地球神龍
更加唔好睇嗰條兩粒珠神龍
札馬斯真係弱智
有超級龍珠但係許埋啲垃圾願望
基紐隊長都識嘅技
根本無人知入到去係點,佢地亦無試過,
連問到無問過見多識廣既老界王神,
剩係兩條友自己估防護罩頂得住唔比人吸收,估入到去無事,
仲有你個如果keep住比古洛狀態乜乜乜,
已經證明佢地估錯咗啦
根本咁搏就係on9
好為駁而駁wo 當時得到嘅資訊就係合完體係分唔番
咁無啦啦點解要諗到入左布歐體內可能會分體wo 都係唔入lu
仲有防護罩的確保護到佢唔比布歐吸收 只係入到體內解除先分體
唔夠打後1粒鐘設定 就算個防護罩冇用 比古洛仍然>>>>>>布歐
要出番黎有幾難 變左咖啡糖都冇事啦
無為駁而駁,當時得到嘅資訊打死布歐已經搞掂,
根本無需冒險入去一個不可預知既風險入面,
唔討論後設定,
討論番漫畫防護罩一解就分咁有撚用咩,
咪即係比古洛估撚錯以為解得防護罩,結果奶嘢
仲有漫畫有講到佢地入到去體積細到仆街,
細到想從內部出波打個洞出去都做唔到
比古洛都未必得
根本入去個風險就好大,而結果佢地都估錯曬情況
其實根本去到可以叫天迪任鳩咁改龍珠同神龍d 願望設定果陣開始已經無設定可言

總之打飽佢大家就開心
之前先話常態有近視接唔住粒仙豆,一兩話之後就冇咗件事
魔童: 我屌你老母
超級龍珠可能得
比全王消滅嘅宇宙都可以復活
野獸飯登場
終於有得J下
好撚形啊
好似差咁啲邪氣
漫畫冇上色係爭啲,動畫上埋色見到啲邪氣好撚型
動畫黑悟空都型過漫畫好多
漫畫限定變身
終於變野獸悟飯
唔知完左仲畫唔畫定停?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞