[7月新番]騎士&魔法 集中討論區

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
第二集已經講佢最強咁款
咁之後仲睇乜?
一路咁升lv去到999? 其他同伴lv就只停係50到?
一路睇佢屈機完場?

之後會打強大軍國同完剋機械人既怪物

其實佢都同最強差唔多

打軍國同 都係屈住打
有冇人好唔鐘意fhana 啲歌

chuchuyeah 你都唔鐘意 ?

PLEASE ME~
呢套野感覺似機界四天王

咁既制作質量都要比人話係四天王,慘

質量

質量只會用係物流既貨物度
其他情況用=蝗語

sorry

劇情好4天王

呢套唔算4天王
如果係A-1做就可能係

唔係話唔好睇
好主角無敵好醒開後宮溝女
比人抱住冇感覺國王又鐘意佢
呢d位全部都好4天王
不過幾好睇既

呢個真係性無能
只會對住機械人扯旗

六定七卷先有感情戲
第二集已經講佢最強咁款
咁之後仲睇乜?
一路咁升lv去到999? 其他同伴lv就只停係50到?
一路睇佢屈機完場?

之後會打強大軍國同完剋機械人既怪物

其實佢都同最強差唔多

打軍國同 都係屈住打

軍國唔係

先得

PLEASE ME~

覺得好柒難聽
依啲PO一定有劇透撚,走唔甩

重要懶體貼咁用

PLEASE ME~

覺得好柒難聽
呢套野感覺似機界四天王

質量

其他情況用=蝗語

sorry

劇情好4天王

呢套唔算4天王
如果係A-1做就可能係

A-1做就四天王 咁diomedia算係咩
呢套野感覺似機界四天王

質量

其他情況用=蝗語

sorry

劇情好4天王

呢套唔算4天王
如果係A-1做就可能係

呢套暫時都仲係技術流,未係主角無雙喎
利申動畫黨
我想問片尾曲,除左主角部專用機外,仲有部藍色識飛既叫咩名,好型咁
呢套野感覺似機界四天王

質量

其他情況用=蝗語

sorry

劇情好4天王

呢套唔算4天王
如果係A-1做就可能係

利申動畫黨

咁都仲唔係無雙

諗返去gundam seed 基拉一開始咪又係自己改寫架突擊個OS
呢套野感覺似機界四天王

質量

其他情況用=蝗語

sorry

劇情好4天王

呢套唔算4天王
如果係A-1做就可能係

利申動畫黨

咁都仲唔係無雙

諗返去gundam seed 基拉一開始咪又係自己改寫架突擊個OS

seed如果係學園+後宮
我一定話佢係4天王
我想問片尾曲,除左主角部專用機外,仲有部藍色識飛既叫咩名,好型咁

冇睇小說
套野機設幾掂
有機會成為近代優質機械番

無估錯應該係玩具箱

無估錯應該係玩具箱

Toy box 諗起驚爆隻潛水艦

無估錯應該係玩具箱

Toy box 諗起驚爆隻潛水艦

Hi
我代艦長多謝你支持
嚟緊第4季記得捧場睇我發威
好睇喎呢套
睇個名以為咩中世紀4天皇
估唔到係咁

屌主角唔係IT人黎咩,點解變左工程師咁勁

成間學校已經唔使讀書,全部可以整機械人,軍工學校黎咩,咁重要既野可以比班學生隨便整

主角一黎到成班跟住佢腳步走,班前輩情何以堪,其實而家佢已經最強下化
個首席騎士都好似好廢
好睇喎呢套
估唔到係咁

成間學校已經唔使讀書,全部可以整機械人,軍工學校黎咩,咁重要既野可以比班學生隨便整

主角一黎到成班跟住佢腳步走,班前輩情何以堪,其實而家佢已經最強下化
個首席騎士都好似好廢

it人既表現係佢改術式已經表現出黎
工程師點改機e part
個人覺得係佢係機械廚既關係
姐係你睇開高達,都會問點解fatb會有360 駕駛倉,唔係z先有
所以一個痴線既機械廚都會對ms有一定知識
所有動漫都會有好多女無條件愛上主角是常識吧

4天王既常識黎

呢套真係唔似後宮喎

後面好似個黑髮男仔仲多女中意
好睇喎呢套
估唔到係咁

個首席騎士都好似好廢

it人既表現係佢改術式已經表現出黎
工程師點改機e part
個人覺得係佢係機械廚既關係
姐係你睇開高達,都會問點解fatb會有360 駕駛倉,唔係z先有
所以一個痴線既機械廚都會對ms有一定知識

佢本身係原本世界係一個 機械廚既Programmer
改機 佢係重度機械廚 佢去到異世界 入學校由頭學起再結合地球知識
套小說網上好似更到5卷就冇,仲要2年冇更過
所有動漫都會有好多女無條件愛上主角是常識吧

4天王既常識黎

呢套真係唔似後宮喎

後面好似個黑髮男仔仲多女中意

唔講後面
第1集睇個時已經覺得奇德 黑髮又叫靚仔 + 標準男主髮型
你話奇德+艾爾玩hehe都得
呢套野感覺似機界四天王

質量

其他情況用=蝗語

sorry

劇情好4天王

呢套唔算4天王
如果係A-1做就可能係

利申動畫黨

咁都仲唔係無雙

佢呢隻IT Dog係將complier copy落個腦度,直接由個腦比d comply完嘅command比部機黎令部機反應靈敏d
呢套暫時都正
機人番黎講真心睇得開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞