[7月新番]騎士&魔法 集中討論區

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
阿妹教書係咁用擬聲詞嗰下我諗起驚爆危機個威巴
兩條友都係feel到部機點
但一要同人講人地基本上冇個明

巴打你個名

嗱嗱嗱
次次整備嗰陣我都有好好咁講清楚架
你問下宗介個傻仔
主角國家論技術
主角<<<<<<<<<<<王孫<=先王<兄妹<三中隊長<<<<<<<<<<<ALL

傳統人型機

主角
王孫
先王

兄妹

人馬果類
主角,妹,海,兄,迪,艾,王孫 先王

綜合
主角,迪,海,艾,兄妹 王孫 先王

係因為果班人係初學者呀

果陣好似已經學左好耐已經叫合格
海薇同25仔都見唔到車尾燈
人機合一
除左男豬之外應該已經無敵

因為佢無原本駕駛幻晶騎士概念先可以。
人馬同 都係

練習量都係壓倒性少於阿妹
仲要阿妹教到On99咁

我印象中好似冇乜點提阿妹平時有練
只係岩岩整果陣有練下

每次教都有示範,所以講到1999學生都照聽

唔係教左一堂就轉左海薇

緊係唔係
幾個一齊教。你究竟邊到睇

我記得係一開始係話一齊教
但d人聽唔明阿妹講乜就轉左海薇

除了地獄訓練之外,期間還穿插著基礎知識的講座。講師則是教官們中
最年輕的亞蒂。

從另一種角度來說,她的講座也非常慘烈。幸好用的教材是艾爾和老大
安排的,所以內容還算完整,問題在於負責講解的亞蒂是個無可救藥的感覺
派。大量的狀聲詞使得說明令人難以理解,團員們只能欲哭無淚地自己啃書。
「……那樣大概不行。」
「我們該出手幫忙嗎?這樣下去,正式上場的時候可能會出差錯。」
「唉,亞蒂,都叫妳說明的時候不要用狀聲詞了……」
結果,看不下去的海薇變成講課的助手,協助補充說明。她過去向亞蒂請
教澤多林布爾的駕駛方法的經驗沒有白費。聽了她條理井然的解說,騎士團
員們總算看見希望的曙光,露出得救了的表情。
於是,訓練的療癒女神這個稱號便落到海薇頭上了。
「別慌!照著亞黛爾楚……應該說照海薇教的去做就好了。先稍微增加
。不要做太大動作,這次只要想著能 就好。」

阿妹好似冇教實戰

阿妹有教

只係岩岩整果陣有練下

唔係教左一堂就轉左海薇

緊係唔係

除了地獄訓練之外,期間還穿插著基礎知識的講座。講師則是教官們中
最年輕的亞蒂。

從另一種角度來說,她的講座也非常慘烈。幸好用的教材是艾爾和老大
安排的,所以內容還算完整,問題在於負責講解的亞蒂是個無可救藥的感覺
派。大量的狀聲詞使得說明令人難以理解,團員們只能欲哭無淚地自己啃書。
「……那樣大概不行。」
「我們該出手幫忙嗎?這樣下去,正式上場的時候可能會出差錯。」
結果,看不下去的海薇變成講課的助手,協助補充說明。她過去向亞蒂請
教澤多林布爾的駕駛方法的經驗沒有白費。聽了她條理井然的解說,騎士團
「別慌!照著亞黛爾楚……應該說照海薇教的去做就好了。先稍微增加

阿妹好似冇教實戰

阿妹有教

有教咩
Copy果陣睇多左次都唔見有講
剩係見到艾德教教下佢衝出黎落艾德面

只係岩岩整果陣有練下

唔係教左一堂就轉左海薇

緊係唔係

最年輕的亞蒂。

「……那樣大概不行。」

阿妹好似冇教實戰

阿妹有教

有教咩

之後艾德都有搵佢幫手

唔係教左一堂就轉左海薇

緊係唔係

最年輕的亞蒂。

「……那樣大概不行。」

阿妹好似冇教實戰

阿妹有教

有教咩

之後艾德都有搵佢幫手

實戰果次?
尋日一野睇到落126
尋日一野睇到落126

98-125中間冇左
尋日一野睇到落126

98-125中間冇左

麻麻地,又係依啲劇情
尋日一野睇到落126

98-125中間冇左

麻麻地,又係依啲劇情

求98-124中文
尋日一野睇到落126

98-125中間冇左

麻麻地,又係依啲劇情

求98-124中文

食生肉
尋日一野睇到落126

98-125中間冇左

麻麻地,又係依啲劇情

求98-124中文

食生肉

個作者用字幾易,生肉照食無問題
之前由第4卷睇起
今日睇返第1卷
原來繩結晶係阿妹教男豬整
之前由第4卷睇起
今日睇返第1卷

啟發定教
之前由第4卷睇起
今日睇返第1卷

啟發定教

啟發
主角國家論技術
主角<<<<<<<<<<<王孫<=先王<兄妹<三中隊長<<<<<<<<<<<ALL

傳統人型機

主角
王孫
先王

兄妹

人馬果類

綜合

王孫點都係最廢bo

巴打你個名

嗱嗱嗱
你問下宗介個傻仔

你唔係同大叔講架咋咩

巴打你個名

嗱嗱嗱
你問下宗介個傻仔

你唔係同大叔講架咋咩

你知得太多了
主角國家論技術

傳統人型機

主角
王孫
先王

兄妹

人馬果類

綜合

王孫點都係最廢bo

綜合 四個一樣

王孫 先王唔識用人馬,人魚,同有噴射既人型機

兄妹無用過人型機 實戰

迪高過海 係佢五卷打贏一一
主角國家論技術

傳統人型機

主角
王孫
先王

兄妹

人馬果類

綜合

王孫點都係最廢bo

綜合 四個一樣

兄妹無用過人型機 實戰

迪高過海 係佢五卷打贏武羅ace同海一樣識用非人魚

艾 用非人型機係三位隊長入面最差
主角國家論技術

傳統人型機

主角
王孫
先王

兄妹

人馬果類

綜合

王孫點都係最廢bo

綜合 四個一樣

兄妹無用過人型機 實戰

迪高過海 係佢五卷打贏一一

妹無咩?
明明有用主角機
動畫入面個王孫次次都係放完map炮就無打鬥鏡頭

好想快d睇下集

好想快d睇下集

一用無左一半魔

好想快d睇下集

下集應該係打將軍
佢好似會幫手打
點解敵國飛船就識整,機體就要抄人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞