[7月新番]騎士&魔法 集中討論區

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
王女被輪了?
b財團唔會做嘅一年戰爭月球佔據戰
套野D進度成日以為睇少左一集咁

btw ,做咩今集中間插播左自由高達vs雜兵

有多重lock 咩?

有多重lock 咩?

係咪不停一閃
利申未睇
王女被輪了?

九成啦
岩岩先睇騎士&魔法,發現有好多地方同 muv-luv好相似
例如幫西方國家擋怪,雙胞胎一齊揸機器人,激光大炮,同埋巨型怪物等
個作者係咪muv luv廚黎架?

有多重lock 咩?

係咪不停一閃
利申未睇

新人棍高手

有多重lock 咩?

係咪不停一閃
利申未睇

新人棍高手

已經係刺身
部武士道有型
b站啲人話渣古,我覺得mobile doll 似啲,班稻草人,家族關係都似wing

當年wing 想吸引女性觀眾,呢套達成左

主要係詳略分佈同高達唔同,用簡章記錄就睇到啲梗一樣
例如幫西方國家擋怪,雙胞胎一齊揸機器人,激光大炮,同埋巨型怪物等
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/015042_c00b5dad6d3dc0afa581d15e6cf70c1c.jpg[img]

西方國家擋怪依個就應該係咁岩既姐
schwarzesmarken 2011年先出小說,騎士魔法2010年就已經寫緊
其他就唔清楚
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/015042_c00b5dad6d3dc0afa581d15e6cf70c1c.jpg[img]

schwarzesmarken 2011年先出小說,騎士魔法2010年就已經寫緊
其他就唔清楚

雙人機上下座 只係巧合

好多作品都有,最出名 上下座雙人機係 code geass 高文
機戰唔錯,不過真係每次都打得太趕
睇到有啲想買財團B隻Robot魂
單機地圖炮 掃怪 出到濫

公式野就算啦

你話好似ng騎士 金獅子,黑豹,魔神英雄傳 河馬師父部機咁 要入金幣,掟蛋,打電話叫部機 走去copy黎用就真係

其他就唔清楚

雙人機上下座 只係巧合

好多作品都有,最出名 上下座雙人機係 code geass 高文

我係見到佢係雙人機不突止,仲要兩套都係由雙胞胎去揸先覺得有d似曾相識

其他就唔清楚

雙人機上下座 只係巧合

我係見到佢係雙人機不突止,仲要兩套都係由雙胞胎去揸先覺得有d似曾相識

真鐵甲 衝擊編都有雙人機,雙胞胎
想問今集係小說既幾卷 想追小說

下集應該4卷做得完都似

下集應該4卷做得完都似

之後就最多打鬥既五卷,人人都有戲

打鬥 迪同艾德加 佔最多,男主唔算多

下集應該4卷做得完都似

得返3集,真係做得完5卷?

下集應該4卷做得完都似

得返3集,真係做得完5卷?

夠啦
做打唔難
冇啦啦有薄本劇情既喂
王女被輪了?

九成啦

應該冇,衣衫仲整齊,條女精神咁脆弱被人輪完仲點會咁精神
同埋王子都唔會娶公廁
你話王子姦左佢都有可能
小說好似冇講隊左藥
或者係我睇漏左
B站留言有人做解說(注意簡體字):
因为陆皇龟是师团级(300架),壳兽女皇是旅团级(100架),所以少说有200个普通炉的输出
唔怪得可以無限飛
B站留言有人做解說(注意簡體字):
因为陆皇龟是师团级(300架),壳兽女皇是旅团级(100架),所以少说有200个普通炉的输出
唔怪得可以無限飛

飛其實都有代價
2個爐其實都唔夠佢玩
飛緊果陣唔夠魔力全力攻擊
想要全力攻擊就要落地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞