[7月新番]騎士&魔法 集中討論區

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
有無小說黨可以講下飛龍咩性能

小說飛龍近身戰同男豬有得打
但畫出黎可能好唔自然
近戰遠攻都得

唯一近身戰先可以傷到男主咁濟
軍備競賽正式開始

破滅魔劍
破滅魔劍

其實點解
破滅魔劍

其實點解

鐵血STAFF們提到破滅魔劍屬於打不中就沒什麼用,對於超一流的駕駛員來說可以躲過破滅魔劍攻擊,所以並不是很了不起的武器

鐵華團用破滅魔劍打唔中目標,敵人必中
對面個4眼仔仲天才過主角

男豬受美學所限
對面冇依個概念
不過男豬自己落埋手都有分加既
對面只可以做幕後
主角:單體最強(部機同技術世界最強加成,但得自己威無雙)
對面:範用最強(龍係人都控得,用多d人就解決問題,整幾條龍,唔入樹海應該可以稱霸世界)

男豬係受人型限制

上集d友軍改型機似炮台多過人型機

加甲加炮加能量罐
固定炮台

其實ok 果個死人樣唔會預佢有近戰能力
破滅魔劍

其實點解

鐵血STAFF們提到破滅魔劍屬於打不中就沒什麼用,對於超一流的駕駛員來說可以躲過破滅魔劍攻擊,所以並不是很了不起的武器

本來以為佢係用法術射上去同用拋物線形式+重力加成插穿人地隻艦
但居然可以直射
破滅魔劍

其實點解

本來以為佢係用法術射上去同用拋物線形式+重力加成插穿人地隻艦
但居然可以直射

不如整埋飛彈呀笨
槍咁重點飛咁高呀屌
睇得太多主角歷盡艱辛嘅片,
睇返呢套主角屈晒機嘅,就覺得好爽

睇帶iphone入異世界

個男主根本係神一樣咁勁,佢郁下隻手指就可以殺晒d人
破滅魔劍

其實點解

但居然可以直射

不如整埋飛彈呀笨
槍咁重點飛咁高呀屌

佢唔係用魔發射佢上去咩?

個男主根本係神一樣咁勁,佢郁下隻手指就可以殺晒d人

佢好似係半神黎
慢慢神化緊
公主個邊d近戰型卒仔都未整出黎就打完個二皇子

可能直頭唔整
最終戰又係男豬騎士團vs對面所有兵力

所以各有喜好, 我覺得作為第一次睇既人見到佢劇情推進得咁快係幾爽
唔好講咁多, 快快趣趣整部高達出來屈基

撚狗撚得最爽就係2皇子
大空魔龍

但畫出黎可能好唔自然
近戰遠攻都得

要雙子兄,再加改裝艦幫手先夠打

同之後蟲蟲唔同
對面個4眼仔仲天才過主角

男豬受美學所限
對面冇依個概念
不過男豬自己落埋手都有分加既
對面只可以做幕後
主角:單體最強(部機同技術世界最強加成,但得自己威無雙)
對面:範用最強(龍係人都控得,用多d人就解決問題,整幾條龍,唔入樹海應該可以稱霸世界)

男豬係受人型限制

上集d友軍改型機似炮台多過人型機

加甲加炮加能量罐
固定炮台

其實ok 果個死人樣唔會預佢有近戰能力

原因係 要盡快同武羅有得打 所以先改裝到咁,而唔係改到銀鳳團果種

要訓練班友用新機仲晒時間過用舊機改良版

但畫出黎可能好唔自然
近戰遠攻都得

要雙子兄,再加改裝艦幫手先夠打

同之後蟲蟲唔同

動畫冇搶到艦唔知會改到個結局點
或者兜返話搵殘骸整返拎黎用
web又更新左
web又更新左

睇唔明,等翻譯

explosion!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞