[7月新番]騎士&魔法 集中討論區

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
玩得兩玩男主將我地呢面嘅陸空一體作戰概念帶埋過去就好笑
雖然而家嘅技術基本上係可以隨便輾壓其他勢力?
整部double X出黎,一野ko晒全部敵人
男豬:dx得2碌太少,我果部4碌

男主會唔會整埋對空武器

有,佢之後會整對地空武器打飛船
但打飛船我覺得如果佢整把機騎用既大型狙擊槍會有效率好多
將法擊壓縮係槍管內再射彈頭

其實獅王大絕已經係MAPW黎

王子下下一出場就開炮,咁唔駛整人形啦

咁今集佢爆完門之後都有扑濕人地d機既

佢有咩
好似男豬打晒

男主會唔會整埋對空武器

呢樣唔洗劇透都知一定會有 差在係用咩形式
唔係打鬼咩
冇對空武 你真係當男主係00Q打ELS咁 1個人可以打7日7夜
咁快又完1集
會唔會有第2季

男主會唔會整埋對空武器

唔係打鬼咩
冇對空武 你真係當男主係00Q打ELS咁 1個人可以打7日7夜

睇B站講其實只要打爆艦首個制御系統就可以收佢皮

男主會唔會整埋對空武器

唔係打鬼咩

班鳩飛上去都斬得爆佢

男主會唔會整埋對空武器

唔係打鬼咩

班鳩飛上去都斬得爆佢

其實真係唔洗搞咁多野
直接開斑鳩就可以滅佢地國
而家搞到好似overlord咁
明明可以滅世都驚依樣果樣
仲畀時間對面還拖
又講到個魔力轉換器係好稀有
點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?
仲有宜家根本賣機甲
啲所謂魔法全部都壓縮哂
不如改番個名啦
點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?

佢汎用機用普通魔力爐就得架啦
係男主d機先要特製
將好多魔力壓縮係一個容器入面當大型炸彈得唔得

男主會唔會整埋對空武器

唔係打鬼咩

班鳩飛上去都斬得爆佢

其實真係唔洗搞咁多野
仲畀時間對面還拖

研究小型核彈唔駛煩
點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?

森都有好多個
基本上只係純粹長耳族既聚居地
每個國家都差唔多有一個咁既部落係度
點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?

係男主d機先要特製

舊機用礦石制普通魔力爐就夠用

銀鳳果堆 同新型機用普通爐只係剛剛好夠用

時間一長 大食問題就會出現
有熟肉未?
有熟肉未?

尋日已經有
有熟肉未?

尋日已經有

想down落嚟唔想上b站睇

男主會唔會整埋對空武器

唔係打鬼咩

班鳩飛上去都斬得爆佢

其實真係唔洗搞咁多野
仲畀時間對面還拖

研究小型核彈唔駛煩

用核彈無得玩機器人,男主一定唔會整
浮游炮
有冇人可以詳細小小講下銀鳳點解去過個國家,定就係國皇阿伯估到就去
有冇人可以詳細小小講下銀鳳點解去過個國家,定就係國皇阿伯估到就去

沙國係國王阿妹嫁左過去既友好國
本身甲羅開戰果下有書信來往話沙國即將俾人打
國王就煩惱緊去唔去救好,因為沙國未出正式請求同埋未有出師有名既理由
王子係主張一定要盡快去救因為佢之前係沙國留學,加上係自己親人
咁國王就要王子,要做,就唔可以連累到自己國家,要私下搵借口去救(唔用得騎士團就叫銀鳳商會,搶敵機=做買賣,然後幫手復國=同沙國餘黨傾生意)
點知甲羅勁成咁,岩岩先通知完唔夠一個月就俾人毀滅左(因為飛船突擊首都),主角佢地做完出發準備連邊關都未去到沙國就已經完全收左皮(國王戰死,各大領地既大公貴族基本上全部戰死曬,得返d細貴族俾人玩放置play)
結果就係接去動畫去到關卡門口見到國旗唔同左係度問果段
點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?

係男主d機先要特製

點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?

係男主d機先要特製

飛船是佢本身有嘅科技
點解對面一大堆
森都啲人賣出去架?

係男主d機先要特製

航空技術係甲羅武德獨有,唔關艾爾事
只係偷完機換代先一口氣侵略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞