[7月新番]騎士&魔法 集中討論區

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
其實依套好好睇, 劇情輕鬆得黎唔會好似4天王咁開掛
D機械人又畫得靚, 點解係連登人氣會咁少好可惜

人氣高又會有侍奉部d走狗入黎大叫XXX係雞

lee套大家係睇機械人同男主對機械人嘅愛,女角wfc

lee套大家係睇機械人同男主對機械人嘅愛,女角wfc

男主今集岩岩先出場
女主就威左幾集
主角機?但成部BOSS機咁
R魂出呢部同人馬加玩具箱好過紅白個兩部啦

真係boss機(對d敵人黎講
成日覺得男主會嗌explosion

睇素晴第二季ova睇佢對魔像個反應

之前都話過
有幾集某啲位嘅bgm聽落有啲似撚屌世界

之前都話過
有幾集某啲位嘅bgm聽落有啲似撚屌世界

假瑪修把聲好惠

最新進度仲似

最新進度仲似

紅白果兩部出唔係問題
問題係E+動畫改到咁型,出改良版仲好
班鳩=鬼神
班鳩=鬼神

敵人叫佢鬼神

因為太惡
有冇消息會有r魂 好正丫身為機械廚我睇到出曬汁
班鳩=鬼神

敵人叫佢鬼神

因為太惡

其實個名又唔係無乜意思得個得音譯,有埋中文官方名仲點解要叫稱號
唔通之後禍津斑鳩你又跟_ _ _叫虹之勇者咩
有冇消息會有r魂 好正丫身為機械廚我睇到出曬汁

好耐無睇機械人番有果種衝動捕住粒SEED幾時出
藍毛一眼睇穿個家姐
但係幼男淨係掛住整機
有少少想睇埋小說
不過機人番睇字
藍毛一眼睇穿個家姐
但係幼男淨係掛住整機

機>女
藍毛一眼睇穿個家姐
但係幼男淨係掛住整機

NTR
藍毛一眼睇穿個家姐
但係幼男淨係掛住整機

NTR

間諜專員>性處理專員
藍毛一眼睇穿個家姐
但係幼男淨係掛住整機

其實每個人都知

只係機>>>>>>>>>女
日本人氣點?
獅子王果兩部機唔同左樣
獅子王果兩部機唔同左樣

加返d鬃毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞