[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我依加A 深深體會到……無啦啦有一場完全feel到俾對面屠殺……久唔久又有一場對一次槍就知對面係魚腩
頭兩款得黃色,剩係抽到第三款,成日扭蛋扭到飲食券……仲要3萬扭一次好過去搶
次次見到藍色蛋就屌出黎,
出埋啲升經券又唔係升埋目錄完全無用咁

Btw自己靚少少得依張banner
想問魷魚投攬嗰下係咪都要墨水
師兄啲圖喺邊度揾
明白佢想d casual玩家玩得開心d所以盡量唔比大家知道自己其實廢which is me人人都可以上S+
只係佢12月先開X驚班hardcore都玩到悶
頭一兩個禮拜啲s+真係好勁
依家s+個range 可以好大 都無咩指標
想要返2代個分數制度 起碼知個大概水平先
真係 依家打rank 已經變左次次搵唔同武器練
點解完全冇你地講得咁輕鬆
呢到係咪人均S+
精英中心
連登仔: S場=試武器
上一二代玩家個個玩成千上萬個鐘梗係輕鬆

Btw再mean啲講, 今代上S+難度唔計頭一兩星期, 可能只係得上代A~S水平
2代去到A+ 已經無力再上
2代個垃圾升rank制度同呢代比
3代真係易好多
反而多排真係玩到好無癮
上集全S+ (未出藍波已棄左game) 今集覺得超易上 升格賽全部1 take pass d人明顯冇上集S+ D顛佬咁勁 就算輸既話拎3個個金牌都唔係扣好多分 依樣係開心好多 就算比人雷做好自己就得
出橫綱保證有兩塊鱗片
每扣 12.5% (1/8) HP 加一塊鱗片
打嬴嘅話淨低時間每十秒加一塊鱗片,最多加三塊
-> 所以最多可以有 13 塊鱗片

金、銀鱗片機率取決於危險度:
-> 每級危險度出金鱗片機率 +0.009%
-> 每級危險度出銀鱗片機率 +0.045%
-> 最高機率係:3% 出金鱗片,20% 出銀鱗片

計數器 (揀 "Scale Reward Calculator") - https://leanny.github.io/splat3/coop.html
資料來源:https://twitter.com/LeanYoshi/status/1578133396794007552
終於有個可靠公式上唔到傳說既我準備收皮
呢樣真…2代剩係去到B+…今代慢慢都升到上A…感覺上S都只係時間問題,但明顯知道自己無S實力
咁快搞三代Live
https://youtu.be/drNQMZiYr7k
好正,希望off the hook 會客串
但就係因為咁,有人剩係玩三跑,所以得幾張圖仲要收埋2代圖係唔夠玩
應該遲啲會更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞