[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
而家咁set法做到唔會俾你特登輸黎即時跌rank屈低級別既對手
又防止你特登跌rank果幾鋪影響到同你一隊既人攬炒
睇黎我由A開始就會負分喇咁
潮漲大霧
其實我最想分手四個真格計分
我淨係打塗地可以繼續上S+n
呢幾日試下去打魚虎同蜆,輸到負分
咁唔係好打啲咩
正常大霧我覺得難好多
好似炒咗車了,用野飲會順延
即係我本來BAA
我呢個情況飲完野刷完會變做ABAA,所以我唔飲野後面都唔會係AA,一定係BA
唔緊要啦,0.2都開心,吉一個support技啦
三個洞直接俾碎
total要幾多碎
10+20+30
當經驗分享下,我都未試過你啲情況
我都唔少1.2+SUP技
海螺觀星唔係同一樣野
同埋咩網check,有冇得分享下
負3千分直接掟返落C
分兩邊Rank,唔識跌就擺係開放
https://leanny.github.io/splat3seedchecker

唔知呢個網既話你用咩方法觀
我係用海螺觀星出BAA,然後飲住野飲出第1洞做A

所以如果野飲情況下既roll 會順延觀星結果,我而家個排序應該變咗做ABAA

後面2/3洞如果係飲住野既話就係重roll,等於冇觀過,唔飲野既話2/3洞就食返觀星結果做BA
遠處出導彈 想掟佢彈都睇唔見
海螺cap 圖 quit game 果個方法
飲左野之後升級出技個次序係會打亂哂
海螺roll既話先會出番本身個次序
不過你第一個A都已經係俾飲料劵skip左唔知幾多個技
有方法知道打rank對過既對手/隊友係咩rank?
去飲野已經fail左
但我見人話觀到AAB另一種方法係可以飲野,第1洞出A,然後正常打埋後面2/3技個AA出嚟 個順序會變AAAB

呢個係咪山埃tips嚟
佢係觀埋出第一個A之後用飲料劵會出D咩技
即係用個網一早睇好哂邊個技升出黎再用飲料劵改到個次序出埋個AA
玩熟左個網先好走去試明個原理之後就會知用劵個原意係乜
佢應該係話係出左AA再飲野駁第3個洞中A_
唔知啲岸肥喺邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞