[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
對唔字
觀星觀到BAA,如果飲咗野刷咗個同觀星個B唔同既技,後面冇飲野既情況下係味都會出AA
點up 見官網叫我直接過資料

咁樣唔係最後先會出B咩?照計應該要刷到AA出嚟再飲嘢刷博佢B轉A
負資產
其實點解唔比人跌Rank
咁負法又無技術比人屠
不如落返去比佢同差唔多既對手打下好過
你直接洗衫開招B出黎 拎碎片換佢做A
再開埋果兩格咪AAA
正常情況下BAA係打個B出嚟,用10碎換佢做A,然後第2&3洞就會係AA

AAB先係洗完衫直接用碎第1洞做A,之後順序就會向後退,變做AAA(B)

因為觀星唔受野飲影響,飲完野就會random roll 30%,我問緊BAA可唔可以用野飲賭人品,用正常戰鬥算lv,刷B位做A,之後順住打個第2&3洞個AA出嚟
你啱,我記錯咗
就算A野飲好似有機會將A變第二樣,所以10碎會比較好啲
我係飲緊野滿咗3洞然後去觀,見到BAA諗住正常情況刷個垃圾B出換做A,點知我直接就第一洞比野飲影響咗變埋做A 所以想問會唔會影響到第2&3洞個結果
觀星係受野飲影響
海螺先係唔受野飲影響
你去番checker揀drink會見到個次序唔同左
個個都上到S,其實依家S+幾多先叫高手 最低幾多
咁我可以放心入打蜆troll game
咁觀星唔會受野飲影響,但你出咗A,之後完咗野飲再刷埋剩低兩個就會出到AAA
可以troll隊友
你觀到AAB係揀左飲料劵見到AAB定係冇揀飲料劵先?
本身個次序用同唔用劵都會唔用左
你要觀到用飲料劵個結果下兩個都係AA先好用
應該要開個option俾玩家選擇跌rank
好似三跑咁可以reset
A range以上撈埋一齊打喎
想問熊先生商會幾耐會重置一次
每40個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞