[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

摟打眼鏡
N Zap個SP其實都係好食玩家自己既能力, 好多時D隊友一就飲完都係死, 一係就飲都冇飲到

我自己玩開隱潛, 飲左可樂會比人見到, 所以轉左玩.52
要有幾好運先出到1.3人速
我食埋卷對埋牌子都出唔到游速
意見頹同, 我都無觀, 反正長玩一定乜裝都砌到
不過觀星事實上係加快咗砌裝效率嘅
兩簾其實都幾實用,我通常轉角位前開,或者對住射程比我長嘅對手,開完就走人,如果同射擊槍對射我都會習慣開下,仲有打真格要係窄路對射攻防嘅時候都可以開嚟防咗半條路。慣手勢開下就算自己死咗都幫到人
我見有㗎仔高手會企正雨簾下面當係一個細嘅防護罩咁用
仲未講做object方面可以用黎封魚/蜆大波行進路線, 丟上塔擋攻擊之類
我低手比人伏得多,每到某啲位都會好唔安心咁射多幾槍先應該係玩落個個都會
速食文化
有時覺得鳩射完會比對面知果個位有人
炸彈又用好多墨
最正都係block鯊魚同近戰
我都係咁話,上代鳩玩都每樣技砌一套,啲螺都仲淨返80幾粒
人速我第一個技唔啱即洗,好似洗咗兩三次之後就出齊畀我
今轉攞到壽司最開心
周圍走乜都做得
block到鯊魚
我大部份碎都5x粒 唔知觀黎做乜
紅牙刷
衝鋒陷陣好爽

啱啱先見到,呢幾場打塔所以我會配提升特殊武器量,聲納守塔好好用,衫用復活懲罰係因為覺得自己果段時間打得順,不過高回報高風險,通常會改做提升主武器墨汁效率,不過唔同場會用唔同裝,如果打蜆同魚會轉隱游同游速,油地就主要提升墨汁效率,都係睇情況
但手太短,遇到識應對嘅好痛苦 實用黎講525同紅雙會高啲,甚至4閃都好過牙刷…不過牙刷個速度感真係好爽
Ok thx
我就係鐘意埋身肉搏既感覺
碌既敏捷度高同其他雙槍
同埋打擊感好爽
復活流 無限兜後 殺唔到都煩死佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞