[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
聽落好似無乜用, 其實係等同鑑粗推前戰線
然後一見到機會就可以上前殺人, 配合隱潛效果更佳

利申:用咗兩日.52輕鬆被carry
桶裝旋轉槍、滑防栓旋轉槍 點砌好?
安全鞋0.2 超跳0.2
淨低全人速?
你點配裝
點解你地啲碎片好似多到任砌裝咁

利申仲觀緊星
雨簾我覺得係.52既精髓, 以前我都少用, 但用落就知係好唔同
有巴打講左, 開左之後用黎對槍已經有好大優勢, 而我覺得攻略上更有用
開雨簾可以擋路, 有D場既路徑好窄, 開一個雨簾已經成條擋晒, 所以打魚炮同打波mode好有用; 另外打波mode, 如果係進攻方既話, 可以開個雨簾出黎然後喺後面掉波
用黎佔中都好好用, 開一個雨簾一般都可以擋到差唔多半個zone, 咁就唔怕高登神武D泡泡油個zone, 而自己又可以油到對面既zone
返去練下先
對完槍擊殺完轉位果段潛行都夠叉多次雨簾
搞咁耐,我先得兩件1.3
我件皮褸去到Slot7都仲未Fix seed
我SLOT9都仲有3粒SEED
就係比平時更加睇隊友發揮,所以我話今轉係最惡打工,寧願troll rank都唔打工
想問真格魚虎運到對面要撳咩掣放上去
講多樣野, 開左雨簾, 可以試下直頭入雨簾同人彈出彈入咁對格, 對方都唔知有冇打中你
Lm

新手表示整到咁算,三粒真係好難……
塗個台游上去
ps.入樽個下都會俾人打死
你都叫比碎可以完到件事 我連糊都未叫
II know that feel
仲搵緊邊度有靚既游速眼鏡
時裝Game黎
你4支槍理得佢係波波定浪射,至少都唔會完全唔識用
呢水一抽中個唔識用狙既狂出炸彈魚果D真係含得(利申唔識用狙)
掉個炸彈就飽晒
係咪就咁貼住個點唔上去都放到 我見人好似係咁
用狙打炸彈已經好簡單
俾隻滑板埋到嚟 都唔知點射好
依家兩個check pt
我見by pass左第一個直接游去2都好似照計數
咁唔上第一個係咪都得
尋晚拎狙企高位瞄緊落山,個掃無啦啦推過引晒堆細怪過嚟然後自己跳落山走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞