[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
垃圾桶瞄準你果陣 個人地下會有飛彈Logo
啲飛彈指住個方向就係垃圾桶個位置
觀完星唔應該飲野
飲野會打亂觀星個次序
除非觀星個次序你完全唔想要
如果唔係都唔好飲
要用碎片去砌
咁肥肥波紋呢
唔知通常靠隊友嗌 或者去高位睇岸邊有冇果部炮台
睇住粒彈喺邊個方向射過嚟
死12次係咩玩法
等更新每月big run 有平時啲場打(可能又係得1-2日),三跑mode明明都多人玩,點解唔整多啲嘢,得唔同色衫
可以整啲咩扮魚打返Player
唔一定
多數情况都係冇咗BA
實際答案你去seed checker用seed after roll再計多次先知
想有新ex wave boss
屌那媽個LGBT留言,乜官方唔係講明左佢係女啦咩
呢個好似幾好玩
1v4 自己決定出咩怪 睇下玩家贏定三文魚贏
對而家打rank點分配真係唔係十分清楚
但觀察左幾日覺得係盡量分勝場差唔多既人(可以一齊5勝)>內部隱分>武器平均長度組合

前幾日睇左2個都係A range既朋友打幾場rank
A朋友2代有上到S+ 3代間唔中打幾場暫時係A,佢match到既房我覺得平均實力都有過往既S左右
B朋友休閒玩家冇乜玩過rank但3代比較認真開始排,覺得佢大概就係過去既A左右實力,佢match到既房就真係好B~A既feel 用槌仔都可以輕鬆槌成一堆人,大部分都唔識點處理呢個垃圾sp

所以大家真係唔好用呢代既rank去判斷人既技術上到S+雖然都有反咁上下,但由於ranking有升冇跌,真係只係代表佢玩既時間多所以有d S+間唔中都會match到d A既玩家
同一個rank入面可以實力差天同地咁遠
單人模式(地獄模式)

可以加其他模式,例如守城、PVP(打魚之餘仲要同人打,鬥多),仲可以加打寶、強化裝備、條件任務、多啲裝俾人換(帽、衫、鞋)

心很累
可能晉級戰先比較接近果個rank既真正實力
所以好多人一路輪迴緊晉級戰
應該要練下高低差走位
極限救生 多啲掟炸彈救人
我一路都係單春只玩開放, 起碼大概知極限會係點(對面多排夾好齊上齊落)
就算輸到門口都出唔到, 咪學下點樣從中拆局睇下人點玩點走位咁
通常愈輸愈急,愈急愈輸
停一停俾自己冷靜下
對而家打rank點分配真係唔係十分清楚
但觀察左幾日覺得係盡量分勝場差唔多既人(可以一齊5勝)>內部隱分>武器平均長度組合 -skip-

今代仲要連隱分(ガチパワー)都唔show
Hardcore玩家係完全無客觀自己評測標準, 係唯有希望佢快啲實裝x match

至於依家個rank....認真升已經無意思, 但用黎練武器其實啱啱好
我今轉打工一拎重機就唔識玩
行前好易死 用唔慣佢個蓄力
大家都咁早開工
其實splatoon 一隻game已經搞到好似3/4隻game合集咁,唔好太高要求
唔係,升目錄等級送既banner/名都係隨機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞