[Switch] Splatoon 3 [22]1001魷唔開post

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
次次打工都有人斷點玩啊
有冇邊個streamer介紹?
想學下高手玩
咁我疊埋心水砌夠2.3副武減墨算
死左扣少d sp?
前排應該通用
支筆打工唔好用,太細力清唔到場
係走佬勁
今次咁難打就係因為支筆
好似打少個咁
有時最後十秒差兩粒係靠作扭入魚群中交春
喺筆扭緊嘅時候,平時已經入夠

原來search splatoon有得玩塗地
我都係a rank,我無用忍者同隠跳,大概1.3sp量,1.1游速,1.1人速,仲有0.2sp減少0.2安全鞋,盡量少對槍,都係側擊同落雨簾開sp收人頭,招sp我當手榴彈嘅驅散對手
好多鋪都係明明自己同隊友都打得唔錯
但係蛋都差啲唔夠
走佬 救人 運強一流
咩武器先
ok日文台既話去openrec啦splatoon勁人集中地
巴打加油
等睇你上金旗

勁既狙擊手好屈機
頭先有一場俾狙擊手高位偷襲射死
嬲嬲地諗住衝去殺佢報仇

結果未埋到去就俾佢射死多兩次
成個過程30秒都無
覺得自己好柒
我反而少用雨簾,想問下點用最好
SP 就真係幾好用催淚彈咁打散人,再衝埋去逐個擊破
Yes,好難搞,但如果我唔衝前殺人企塔根本搞唔掂,俾對面當靶咁打同掉炸彈,但我衝前封門狂殺人啲隊友3個打對面一個都搶唔到個塔返黎
同人對槍你有簾對面無真係食硬
其實真係計分工掃係主力運蛋,轆先係主力清細怪,今次啲武其實8成靠拎壽司果個carry,狙幫手打遠程,轆清細怪,掃狂運蛋,有垃圾桶果啲就邊個近就搞一搞,落雨見到粒蛋又係要打走,但個腦要有個主要分工,掃一得閒唔好係咁掃啲怪,你掃得黎個轆一行過快過你清10倍,不如快快手運走幾粒春好過,同埋上掣真係好有用……唔明點解啲人永世唔㩒……唔係死咗先㩒嫁……平時見有咩唔對路有咩要提人都可以㩒嫁
因為成日要轉位唔知放邊
雨簾你走去你認為仍然係安全嘅最前線丟
然後就咁喺簾後面向前油地已經係一個好強用法
今場打工武器還好 但勝在有明顯分工
有陣時d武器分工不清 加埋閪場仲衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞