Sony Xperia 討論區 (138) - 幾時出新機

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
7G1都係三星生產,得好少廠肯用

S778G好過啦
無所謂啦,13都無乜新嘢,就算有Sony都會閹咗,剩係升個number不如唔好搞
7G1 做唔做到物件追蹤㗎
比起更新 有一個真係stable version更加重要
宜家手機本身都無咩好突破既野會出黎唔似得以前升個version有好大變化
求救
今日買左部1 iv 開心update部機中
但忽然update到咁上下 我就連唔返屋企個wifi上網
我reset晒上網 reset 埋factory mode 部機都係連唔返上網
有冇大大知咩事
有冇得7日內攞返去換
已訂pixel 7 pro冇sd卡我唯有塞翻啲嘢上cloud
出5ii既時候明明有講過最少升3個大升級,又呃鬼
非官方說法
等你包膠
比起部機我更加期待可以做番root機工程師
希望到時氹得掂班銀行app,仲有就係希望LTPO 120hz同滿狀態120hz唔好差太遠
點氹
聽聞有咪有方法做到hide root唔畀銀行app detect到root機
諗緊訂唔訂部pixel 7仔玩下
希望pixel 可以改善下個cpu
pixel 6 pro
真係用過最倒水嘅大電手機
狗衝左7 pro, 到時先拎部1ii換電
有冇人部1 III都會成日㩒完power button鎖畫面,佢都lag一lag唔鎖要再㩒一下佢先識鎖
迫害扮工人士
7p好無升級感
watch又舊u又柒撚到
會+1 但我懷疑係因為用解鎖果隻手指禁制 佢一lock起都未熄mon即刻又detect到指紋解鎖又開返
正常應該會有禁制熄mon時 佢未detect到你手指拎起都唔會啟動指紋解鎖既設計
就係呢種感覺!!
要練習用無名指㩒power
watch個樣 各花入各眼 我就麻麻
7p感覺同iphone 14差唔多
擠牙膏產品
唯一真係有興趣係個內建vpn
可能我耐冇用pixel(上次係3a)
我覺得今次7/7p好似好正
用8000實變核電機
用10系試水溫都好合理
好事嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞