Sony Xperia 討論區 (138) - 幾時出新機

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我反而中意用三天王鍵,部Zenfone一到手就set返先
Cut cost
搵唔到邊度較返岀黎求教
另外冇左個快門掣如果可以用air trigger 代替就好
孝子機要小心揀,呢個世界人夾人,
我嗰時喺A52同5仔之間揀,
買咗部A52比老母,一個月開始佢已經係咁投訴話難用,係咁hang機同settings難搵,
而家差唔多一年,佢準備換機了
A52你應該SET好哂, 裝齊APP先比老母用
而家差唔多一年,佢準備換機了
仲有咩機可以換, A52已經有120HZ
個UI難用到我唔識set機sorry
問以前用samsung,上年跳船嗰啲frd佢哋都唔識搵

app就裝齊,但勁多duplicated apps,永遠搵唔到嘢
5仔,但我勸緊佢轉14+
UI難用
我由XPERIA轉SAMSUNG 0困難
不如iPhone啦
死在Sony ui真係易搵嘢過samsung好多
SET好左其實仲有咩野要搵?
我爸A52, 媽A70都用得好好, 又CHROME, YOUTUBE, 股票
你媽之前用SONY?
files分類亂,download完啲嘢唔知會去邊,pdf開唔到,
album啲相會自己唔見
files分類亂,download完啲嘢唔知會去邊,pdf開唔到
呢D用SONY會冇事?
之前未用過sony同samsung,買機前試用過兩邊啲新機,
覺得sony順手啲但被我說服咗揀a52
files分類亂,download完啲嘢唔知會去邊,pdf開唔到

以上3樣用iPhone會唔會更困難
完全冇問題喎iphone
Display > System Navigation
佢用iPhone既話, 你用就梗係冇問題
佢自己都有ipad啦
咪又係冇問題
咁直接iPhone啦, 又有面又多人用, 大家庭
想大MON咪14 PLUS, 唔需要就14
千其唔好上PRO, 機身重
反而XZ2P用咗4年都甚少出現
舊版android得一邊run,新版就同時run
用咗Sony咁多年,之前用Razer Phone 2同而家轉Zenfone 9都零困難,但***真係撚極都唔識用
u are not alone,有好多frd都係***跳船走人,
呢啲嘢永遠都係人夾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞