Sony Xperia 討論區 (138) - 幾時出新機

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Sony 個auto一向垃圾
同你一樣
你咋
遲下買部7pro玩下先
老實講句
都唔鍾意到咁嘅地步
又何必入嚟用家post踩場呢
因愛成恨呀
咪就係
啱啱成為Xperia用家冇耐初嚟甫到就見到依個reply
真係為左3.5mm 上部An機係LG
如果聽歌 真係要有埋sd card 所以得返sony揀
zenfone9有3.5冇sd
仲有完整mon同個樣
Data夠嘅話online stream都得嘅
不過storage梗係愈多愈好
咁冇理由聽hi res聽一次down一次㗎嘛 skip下一隻歌都要等
我apple android雙修, 個mon唔完整冇咩所謂
希望sony唔好過幾年大力推ldac閹埋3.5mm
家陣淨機512未插卡都覺得好多
上部LG仲係128+256咁生活
我反而係對SD卡無咩所謂
仲有而加D機越出越重,可唔可以出番部輕D
當見倒5仔由第一代得3140mAh 去到四代成5000mAh, 重量都係多得幾g
仲要加返個3.5mm 上去
就知講話cut 完有乜好處係鳩吹
完整芒係我仲堅持用罪大既主要原因
m額/穿窿對處女座黎講有d難頂

早期少少既sony 21:9
上下兩條邊唔太balance 我都覺得難頂
多鏡頭 大電 搞散熱, 應該都難輕
見近年啲旗艦機拆機片通常框架入面都塞滿
其實係 我唔知你有幾多歌先咁講啫
我5ii 256gb kkbox有咁大down咁大 都仲有幾十gb
256唔插卡都好夠
其實200gram都可接受
輕量留返畀5系咪得
This?
當你有玩埋DAP就一定要有SD卡槽 就算手機唔用SD卡都好有卡槽都係一個比手機down完歌過去DAP既手段
仲有如果出街係鋪試機想用自己歌就更加要隨時有張SD卡旁身
利申手機storage好夠用但都堅持要插張SD卡淨係放歌
用咗4年XZ2P表示舉鐵舉到麻木咗
力威XZ2P
Yes, how do you turn this on?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞