Sony Xperia 討論區 (138) - 幾時出新機

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
8+256唔係5400咗幾日啦咩?定係你要16+256
今次16都5字頭

唔係咁想要
但比較下真係好難揀

我每個月見佢地一次到,次次教佢地點清返乾淨,閂左啲垃圾。
下個月又黎過 ....
地獄loop
我部XZ2P開始虧先焗住換,買嚟都係for日常粗用,呢個價位真係冇得輸,美中不足嘅都係左上穿窿同冇sd card,但個窿喺通知欄度其實就唔影響使用,Sony有條bar喺度其實一條數,不過有窿始終冇咁好睇同會迫死強迫症,storage我不嬲需求唔大所以有冇sd card都冇所謂,Btw用慣大mon轉細機唔太習慣,但其他方面真係好滿意
P.S.個雲臺影相拍片好正
過wts建議課金
用佢自己嗰個過晒啦
試下個底墊兩罐可樂
我最後係選擇開冷氣
唔開冷氣真係爭啲 上次5ii開wifi俾電腦都過熱
所以10 series廢唔係問題
賣得平d就得

果一輩覺得Sony好過Samsung

我都係 有得揀就買sony 唔會買samsung
依啲要check 吓有冇開大核心同行幾多mhz
以前日系機行火龍808 810
都係鎖到好緊

5 IV出面玩benchmark 都係持續唔倒高分
垃圾佬
你哋有冇成部電話freeze左,
要power+上下制重新開機?
呢排試過幾次

強制重新開機係 power掣 + 音量+掣,唔洗音量-,除非你想cap圖

藍牙開咗, 但佢冇一樣嘢用藍牙。幫佢清嘢就會話聖安娜唔刪得㗎, 個收音機我要聽㗎x N咁多個apps.........
之前教老豆開download 左嘅 file係邊到開黎睇
見到個寫住playboy嘅pdf

個下忍笑忍得好辛苦,但扮睇唔到繼續教

本人絲
痛腳
當然唔正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞