有無90後巴打康文做開gym

565 回覆
7 Like 15 Dislike
上水龍琛 保榮

我都做開, 一係朝早7點 一係放工7點

上水保榮 Me too
但非月票,通常只做晚9,
一到10點比呀叔趕

貪佢夠大夠齊。。。不過晚黑好多人

我都係保榮做開,巴打我地可能見過
係,閒日晚黑勁多人,試過搭完lift上到去見到至少十人係到排隊等有位入場
痴撚線即刻走人飛的過聯和做
無人青衣做?

青衣
好感動 估唔到咁多巴打去康文做
召喚惠荃巴打一 三 五晚做gym

聽晚做

聽晚見
大窩口

大窩口又大又少人又無人check

大角咀個場有條傻鳩四眼阿叔好撚煩 以為自己好大隻又笑人做得唔啱,成撚日shhh鳩人咪嘈自己講嘢又鬼咁大聲,又唱歌又大笑正on9

實係講緊個軍佬啦
天水圍 岩岩開始去做 暫時去左3次

絲?
大角咀留名 史麥夫機
屌每次都等到仆街
入到去大部分人係到吹水就火撚滾
我係藍田撚,跑步機長期有C9霸住跑,求趕走佢地方法

藍田撚

如果嗰個你,有排我夜晚去,每次見你都西面😂

應該唔係我掛我同男朋友一齊唔會西面係孿髮但應該唔算細細粒嘅16x

咁應該唔係你 嗰女仔成日夜晚踩單車同玩蹬腿機

我淨係做負重帶氧唔會係gym房做

直頭冇見過你,惠荃好少女會負重,頂多舉兩野就不停傾偈,唔會認真做

夜晚都見過有個好fit嘅女仔舉db見佢好認真做

你唔係講緊自己丫嘛

唔係啦痴線
無人青衣做?

青衣多唔多人

睇下咩時段啦 夜晚就一定多 十幾個人迫埋係個細場度

薏荃/楊屋道2邊走要認我應該唔難我係絲多數夜晚去

細細粒孿髪?

應該唔係我掛我同男朋友一齊唔會西面係孿髮但應該唔算細細粒嘅16x

我呢排有日夜晚去楊屋道 見到有對情侶

藍田撚

藍田
青衣

薏荃/楊屋道2邊走要認我應該唔難我係絲多數夜晚去

細細粒孿髪?

我呢排有日夜晚去楊屋道 見到有對情侶

呢排夜晚去蕙荃, 琴日下晝先去楊屋道
推推惠荃撚

藍田撚

藍田

藍田撚

藍田

平時夜晚去
鰂魚涌
粉嶺祥華,粉中無體育館真係好on9
翠林 有無人carry
北河街

搵日一齊操
大窩口

大窩口又大又少人又無人check

暑假好撚多人 試過做10至11pm 入面有成30人

前晚去無人喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞