有無90後巴打康文做開gym

565 回覆
7 Like 15 Dislike
荃灣蕙荃

巴打我都有去開

我都有去

呢個post已經有3個,你地多數幾點去 我今晩應該會

薏荃/楊屋道2邊走要認我應該唔難我係絲多數夜晚去

細細粒孿髪?
荃灣蕙荃

巴打我都有去開

我都有去

蕙荃多唔多人去?

惠荃

好多惠荃巴打

巴打你蕙荃做左幾耐,我見成日去d人都係新面口,除左有個中年大隻佬做完成日坐出面梳化同埋有對孖仔之外其他都唔認得

佢完就戴返副眼鏡
岩岩上完個個健體班
準備每個星期做2-3次
馬鞍山
唔該用完就讓開
唔好坐係到玩手機
寶林

多師奶 多啊伯
知唔知邊間gym 可以泊車
Or附近有大量錶位
何文田 留名
何文田 留名

天水圍

天水圍係咪個個場個個時間都咁full

朝早又唔覺好多人,通常得啲伯伯婆婆係到踩下單車
平日夜晚 八點零打後 一,三 感覺特別多人
覺得五六晚 比平時少人啲

好少下晝去 答唔到

你去開天水圍邊間

天瑞
荃灣蕙荃

巴打我都有去開

我都有去

細細粒孿髪?

北河街/石硤尾

想知石硤尾多唔多人

唔算多 但個場細
同埋裝修到25號
荃灣蕙荃

巴打我都有去開

我都有去

細細粒孿髪?

如果嗰個你,有排我夜晚去,每次見你都西面😂
荃灣蕙荃

巴打我都有去開

我都有去

蕙荃多唔多人去?

惠荃

好多惠荃巴打

巴打你蕙荃做左幾耐,我見成日去d人都係新面口,除左有個中年大隻佬做完成日坐出面梳化同埋有對孖仔之外其他都唔認得

本身林士德, 近一個月轉左惠荃

我都係最近呢個月轉惠荃
一直係大窩口做開

巴打我都有去開

我都有去

蕙荃多唔多人去?

惠荃

好多惠荃巴打

佢完就戴返副眼鏡

係呀好搞笑,唔知點解做gym 唔戴得眼鏡
大角咀個場有條傻鳩四眼阿叔好撚煩 以為自己好大隻又笑人做得唔啱,成撚日shhh鳩人咪嘈自己講嘢又鬼咁大聲,又唱歌又大笑正on9

個鼻屎佬?

巴打我都有去開

我都有去

蕙荃多唔多人去?

惠荃

好多惠荃巴打

佢完就戴返副眼鏡

係呀好搞笑,唔知點解做gym 唔戴得眼鏡

個阿叔練健美練得幾好
北河街/石硤尾

想知石硤尾多唔多人

唔算多 但個場細
同埋裝修到25號

我以為康文都係好細
荃灣蕙荃

巴打我都有去開

我都有去

細細粒孿髪?

應該唔係我掛我同男朋友一齊唔會西面係孿髮但應該唔算細細粒嘅16x

我都有去

細細粒孿髪?

應該唔係我掛我同男朋友一齊唔會西面係孿髮但應該唔算細細粒嘅16x

咁應該唔係你 嗰女仔成日夜晚踩單車同玩蹬腿機
無人青衣做?
有無元朗(朗屏/鳳琴/劇院)做開既巴打?
黃大仙

去彩虹做?
新手, 考完證無做, 諗緊帶住女友做會唔會好過分
有無慈雲山JJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞