有無90後巴打康文做開gym

565 回覆
7 Like 15 Dislike
無人青衣做?

青衣多唔多人
有咩方法抽得中?
無卡入唔到去
大學做尖張卡又唔見左
好感動 估唔到咁多巴打去康文做
召喚惠荃巴打一 三 五晚做gym

我都有去

呢個post已經有3個,你地多數幾點去 我今晩應該會

薏荃/楊屋道2邊走要認我應該唔難我係絲多數夜晚去

細細粒孿髪?

如果嗰個你,有排我夜晚去,每次見你都西面😂

應該唔係我掛我同男朋友一齊唔會西面係孿髮但應該唔算細細粒嘅16x

咁應該唔係你 嗰女仔成日夜晚踩單車同玩蹬腿機

我淨係做負重帶氧唔會係gym房做
有咩方法抽得中?
無卡入唔到去
大學做尖張卡又唔見左

會抽得中架咩,而家暑假,早2個鐘去排隊執雞算
有咩方法抽得中?
無卡入唔到去
大學做尖張卡又唔見左

應該要雙倍鐘數先有機會執

細細粒孿髪?

應該唔係我掛我同男朋友一齊唔會西面係孿髮但應該唔算細細粒嘅16x

直頭冇見過你,惠荃好少女會負重,頂多舉兩野就不停傾偈,唔會認真做
荔景體育館

細細粒孿髪?

直頭冇見過你,惠荃好少女會負重,頂多舉兩野就不停傾偈,唔會認真做

夜晚都見過有個好fit嘅女仔舉db見佢好認真做
康文通常幾時最少人
有咩方法抽得中?
無卡入唔到去
大學做尖張卡又唔見左

上年試過
9點堂,6點半去排先執到最後一個位
荔景
有咩方法抽得中?
無卡入唔到去
大學做尖張卡又唔見左

上年試過
9點堂,6點半去排先執到最後一個位

都幾好彩
你通常做邊間?
黃大仙

去彩虹做?

今日去左
好感動 估唔到咁多巴打去康文做
召喚惠荃巴打一 三 五晚做gym

聽晚做

夜晚都見過有個好fit嘅女仔舉db見佢好認真做

你唔係講緊自己丫嘛
上水龍琛 保榮

巴打求carry,初心者路過

荔景

無新界東既

馬鞍山

馬鞍山

X2

巴打都係沙田馬鞍山兩邊走?
林士德 完全無人check
但係好細 同好多人
北河街
新手, 考完證無做, 諗緊帶住女友做會唔會好過分

睇你係帶住條女又著到好暴露,來到又跟尾咁企死係你身邊,陪你傾計,睇住你做,幫你抹汗,自己完全唔會做

定係真係都會做囉,前者就唔洗講都知係好ON9,真係都會做既就無問題
見過D MK帶埋條女來睇住佢做,仲要著到勁暴露唔知想點
90後,巴打,康文做開GYM,新界區
中晒 不過無資格carry人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞