有無90後巴打康文做開gym

565 回覆
7 Like 15 Dislike
入唔到既留tg id

Iammgrooooot
入唔到既留tg id

入唔到既留tg id
[list]
[*]
[/list]

http://t.me/Oscar1202
大埔
入唔到既留tg id

粉嶺和興
做左一排好似都唔覺有大隻左

求加
有冇上環,中山公園巴絲打?

葵青 康記

葵青 康記

我好偏呀,應該唔近你,北區
堅欣賞你見親9成女仔都係玩帶氧,最多練下腳同腹

我153 around 50kg
依家做完重訓就跑步 減肥
唔係瘦底女女,要慢慢減脂,距離腹肌好遠

肌肉重嗎,我同你掉番轉,我要增磅
已經由172 52kg-->64kg 不過望落都仲係瘦

我之前極少做帶氧,近排裸辭左,多左時間,都開始試重訓完再跑陣機先走(10~15mins)
你追求腹肌?要唔谷都明顯現6粒腹肌真係勁難,加油
我谷左都係得4粒,最低個2粒始終有層脂擋住

肌肉都重。追求腹肌太難,短期目標做到引體。依家要用10lbs assist 先做到 5-7 下 一set

吊你係咪呀..女仲要唔fit 做到7下 唔好玩啦

Pull up有10磅做assist wor ,唔係徒手

我做背都係做高拉力機開始,初初gym 由36kg開始拉到而家82kg

Kg?你打錯定我睇錯?
Tg:wongwong2
有冇巴打坑口康文做開

有呀
保榮有個大隻佬成日周圍r人

我153 around 50kg
依家做完重訓就跑步 減肥
唔係瘦底女女,要慢慢減脂,距離腹肌好遠

我之前極少做帶氧,近排裸辭左,多左時間,都開始試重訓完再跑陣機先走(10~15mins)

肌肉都重。追求腹肌太難,短期目標做到引體。依家要用10lbs assist 先做到 5-7 下 一set

我做背都係做高拉力機開始,初初gym 由36kg開始拉到而家82kg

Kg?你打錯定我睇錯?

Kg啊 ,8下姐都係
保榮有個大隻佬成日周圍r

yo人
愛民體育館個間超大一定唔逼人
mmaann313

Kg?你打錯定我睇錯?

Kg啊 ,8下姐都係

大隻佬

Kg?你打錯定我睇錯?

Kg啊 ,8下姐都係

大隻佬

180lbs 4-5組 每組下
都幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞