有無90後巴打康文做開gym

565 回覆
7 Like 15 Dislike
揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手
講笑,絲都10下dips,

你又知嘅

你咁出眾,就好似漆黑既螢火蟲咁,好難唔知
好大雨 無哂mood

係lor, 做gym 先黎落雨

做gym唔係室內架咩

要擔遮行過去
好大雨 無哂mood

做gym唔係室內架咩

要擔遮行過去

做gym就咪玩手機啦巴打
我應該估到你係邊個
無人青衣做?

青衣多唔多人

睇下咩時段啦 夜晚就一定多 十幾個人迫埋係個細場度

邊間, 我三間游走

成日想知啲人係點識朋友, 可以一邊吹水一邊做
好大雨 無哂mood

做gym唔係室內架咩

要擔遮行過去

我應該估到你係邊個

好多人玩手機wo
好大雨 無哂mood

做gym唔係室內架咩

要擔遮行過去

我應該估到你係邊個

巴打你係咪黃衫/白衫
揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做
好大雨 無哂mood

做gym唔係室內架咩

要擔遮行過去

我應該估到你係邊個

巴打你係咪黃衫/白衫

揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

我好偏呀,應該唔近你,北區
堅欣賞你見親9成女仔都係玩帶氧,最多練下腳同腹
新手報康文應該報簡介先定機械先?
揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

冇錯,肯去辛苦真係極少數
揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

我153 around 50kg
依家做完重訓就跑步 減肥
唔係瘦底女女,要慢慢減脂,距離腹肌好遠
有冇長沙灣撚
不過怕康文多廢中廢老

啲師奶伯伯多數玩單車機,唔大影響😂😂😂 但七點後真係勁多人,呢排重要sem break又暑假
弱弱一問,有無tg group
葵興果邊做,多數6點後 操得唔太勁,但理論就多多,有無人交流下

葵興都有咩? 林士德個邊?

係呀,幾好。林士德全年不會有班開係果度,所以日日都去得唔洗睇佢D 時間表
揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

吊你可愛大隻西
揮個手先

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

肌肉重嗎,我同你掉番轉,我要增磅
已經由172 52kg-->64kg 不過望落都仲係瘦

我之前極少做帶氧,近排裸辭左,多左時間,都開始試重訓完再跑陣機先走(10~15mins)
你追求腹肌?要唔谷都明顯現6粒腹肌真係勁難,加油
我谷左都係得4粒,最低個2粒始終有層脂擋住

弱弱 咩字來
你係邊區做開?

可以開呀
但有無人入先
以前係北區大埔康文做

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

吊你可愛大隻西

做乜撚野 事實陳述HAHAAHA

巴打呀,絲打揮咩手

你又知嘅

巴打去開邊度做

肌肉重嗎,我同你掉番轉,我要增磅
已經由172 52kg-->64kg 不過望落都仲係瘦

我之前極少做帶氧,近排裸辭左,多左時間,都開始試重訓完再跑陣機先走(10~15mins)
你追求腹肌?要唔谷都明顯現6粒腹肌真係勁難,加油
我谷左都係得4粒,最低個2粒始終有層脂擋住

肌肉都重。追求腹肌太難,短期目標做到引體。依家要用10lbs assist 先做到 5-7 下 一set

弱弱 咩字來
你係邊區做開?

Telegram 啊
我西貢區撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞