數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
到時應該周街都係貨
個app更新左未
都唔係魂限 長賣既
Pushpush
新版同舊版有咩分別?
1代同2代分別唔大係多咗訓覺 3代(VV)功能多咗好多講唔曬建議上YT睇會比較詳細
我想養金甲龍獸嘅話,有冇得單買v仔獸dim?
無 V仔dim係一代魂限 已經炒到上天價 真係有愛可以改dim卡 邪道野依度唔教想學網上面有教
新版轉新app嘅話,我第一代表嘅寵點算?舊錶寵可唔可以傳落新錶到?
仲係度但1/2代舊dim同3代新dim會分開管理 app入面都會分開
舊版dim card可以用落新錶?
可以

上面你既問題其實爬文都會搵到 迪路獸巴寫咁多野都無人理就快喊比你睇
Sorry迪路獸巴打
唔該晒呢位巴打
睇嚟要買埋第三代手環
新手等緊新錶,想問下每張dim card係咪只可進一隻究極體,想要第二隻究極體就要買多張新dim card?
進化表內所有野都可以進到出嚟 練完一隻重插dim就又多一隻蛋再養另一條route
我有基爾獸GP dim card,但上網睇GP dim card無真紅蓮,另一張先有
係咪真事

GP卡除咗拎雪櫃之外就無其他用
真該煨,之前訂左成set GP, 仲當寶咁攬住訓
GP全部之後都有出全進化route完全版
買GP果班真係比Bandai當韭菜
咁收藏角度嚟講GP都算珍貴嘅買咗就算啦
都唔係既 要齊曬究極體都要買gp
黑紅蓮同斧神 墮天同墮天爆裂 沙古牙巫女同葛葉 裁決獸3個mode都係gp限定先有
當然你唔係有愛無必要追 EX抵玩好多
未練完都可以再插生蛋,總之手環上面有空位就可以隨時插dim咭生蛋
我要點做先打到練習以外嘅對戰?我個app得practice battle
己經無得再打,專心等新app
落錶玩adv mode / 手機nfc random battle
有冇tg group ?
紅色 BE 開賣日amazon會有 非魂限
磚頭色魂限 截左好耐 等現貨

動畫版幫新玩具賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞