數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
新錶一樣有聯乘進化 但只限奧米加獸同比鄰星獸
以前咩都可以聯乘既廢青育成法已經取消咗
月尾又出龍獸Dim啦
即係邊隻
BE版亞古&加布獸
我有個friend連佢隻錶買(本身冇錶),可以痴佢
between, 謝謝呀靜默巴同我叫巴
Thank you
要腳踏實地進究V
可以用搖步機 1日全部升到999
但係舊卡training唔係淨係加PP咩?
舊卡一律建議用舊錶玩,可以懶人聯展進化!已準備好疫苗、資料、病毒、自由成熟期、完全體各一,想點聯展都可以
舊卡喺新錶玩,adventure mode難打到喊出黎
用左mod有support易玩左
唔濟
都係建議舊Dim 用舊錶玩
但係我得第三代錶,又好中意大耳獸...
Carousell一代PB限V仔獸版都係100蚊 你唔要V仔獸卡既我同你對半分 圍返50蚊就有隻一代錶用
唔買,我練哂BE啲卡先🤣
綠底紅底有無分別?
我啱啱先練好攞黎合比鄰星獸嘅白色嗰隻
https://twitter.com/_VB_official/status/1651858801195118592?s=20
新 firmware update

・Added a specification that allows you to get items by winning NFC battles.
・ Change the text color of completed items in the condition items necessary for evolution/change
・Other minor specifications improvements. Bug fixes.

by Google Translate

有冇人 update 完講下打贏 NFC 之後有咩 item 拎到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞