數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
請問第一代養出黎既怪可唔可以入落第三代手環?
目前唔可以 只能夠插卡落3代機再養一次
黎緊新app會更新綁定bandai id 到時唔知得唔得
想問一問jellymon張dim 開咗訂未
最正係今代手環睇到幾耐進化
個app就唔好提啦,都未開發既
好似未有消息
我可以用伽馬獸打V仔獸啲Adv任
唔怪得孤仔未有
係 所以最難其實係第一隻究極體 之後可以用黎打其他卡既adv
バイタルブレス BEMEMORY ジェリーモンDim https://amzn.asia/d/4Y7Hcs5

原來日本開左
Be有新patch 更新
可以連id了
但連完都係無引繼到1代app啲野過嚟 sad
我都想問,香港到依家都唔見有鋪頭開訂
呢個星期返工唔方便帶錶,所以都無玩隻錶一排
琴晚先得閒搞更新隻錶

https://toy.bandai.co.jp/special/vbbedl/pc_download/

之前睇介紹片話有得用sd咭update
見到實物無多一個插口以為取消,原來同dim共用

Btw依家可以經Apps轉怪去另一隻錶啦
建議大家買番16gb/以下既卡 佢32唔係張張讀到 利伸中左伏
反而張成10年前既1gb讀到 有舊卡既大家可以慳番個幾十蚊買下MOON貼好過
新手入坑
想養返隻天水圍墜天地獄獸
係唔係訂三代機 唔洗卡都養到
叉電一定要電腦usb叉?

第一,手環就一定係訂最新
第二,無論邊代手環都要有卡先養到,無卡隻手環只係用黎睇時間同紀錄步數同睇心跳
第三,叉電唔駛電腦叉
我都中左伏,跟佢個表買32gb卡更新唔到,用自己張陳年2gb卡就得,浪費左30蚊
想問宜家基爾DIM咩價位?
有3張一SET未用過想棄坑放
另外仲有由V-鋼鐵帝國嘅DIM
原來有限咭架

我無留意求其揾到張無用緊嘅咭升咋(張咭4gb)
好彩都升到
蟹左
咁想問下 墜天要咩卡最好夾埋幾錢到?
同第三代滿電用到幾耐?
墜天得小妖獸張卡先養到,依家幾錢就唔太清楚,因為張卡係當年第一次推出實體抽蛋卡,要課金抽,搞到全日本炎上,另外叉滿用幾耐,我個人經驗就朝早8點戴到夜晚12點都仲有一格電,其間只係睇下時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞