數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
圖鑑嘅話有呀
其實我都有疑問,舊dim 都係打番舊dim 既獸姐,唔係好明點解難打左,難養係真既因為冇左懶人合體
要睇下山並同迪路介唔介意宣傳啲非官方野先
佢地唔介意既我可以打個教學 以後直接放埋落頭po
我就唔介意
仲覺鬼佬版仲人性化左
只要唔係金手指之類破壞遊戲平衡都無乜問題
小心班道德塔利班
有冇繁中
歡迎將下面加埋入下個po頭po

鬼佬mod安裝教學
Disclaimer
以下mod並非由Bandai官方推出,安裝mod有風險,有可能會構成壞機/變磚/洗data/ban ac etc...
安裝前請先自行評估風險以及將所有角色傳送回app

只要唔係我本人宣傳就ok
係現場都入你數
舊dim 打唔打到新BE adventure
如果得都幾蝕

有無清有概念+999放返落基本能力上
係唔係都係1:1?
例如
白帝AP 2200 +999(x1)= 3199 咁?

之後AP 總數扣對方血都係1:1?
ADV好似冇得溝埋打,舊還舊,新還新
感謝
真係舒服好多

btw 閒置動畫係咩?點開?
好似係話會根據你依家活動去比唔同動畫你
無活動就企係度un下un下 行路就冒險果陣行路動畫 跑步/運動就會有training果陣既動畫
利申說明書係咁講但我未見過 我好少會無啦啦禁著隻錶睇動畫 著親都有野要佢做直接入menu
明白。等我留意下先。
其實無咩可能,我頭1-2set 20秒做15-16下深蹲都係+1

痴Q線唔通1秒1下先加2,再做500set 上999
夠進化就算
隻be由收貨嗰日開始玩咗幾日就放低咗 因為真係麻煩過1,2代好多 尤其係限時育成同埋+999,想問一問裝咗呢啲mod係咪會易玩咗好多
可以係錶直接睇到進化條件達成未,打adv唔洗手動續關呢啲會方便左,但要做嘅都係差唔多
限時99個鍾仍然存在
裝mod唔會易玩咗 要操要練既野全部都不變一樣要做咁多先加到 但佢係人性化咗好多好多 好多浪費時間既野拎走曬慳返唔少時間
btw我自己會一路行路一路training 因為mod可以無間斷training 基本上一路行一路fing手不知不覺就會加咗50
大家最高刷到咩rating技?
好似有UR?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞