數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
其實 Bandai 都幾仆街,明知黑色錶帶多人要,啲 spare 錶帶就偏偏唔出黑色,屈你買多隻錶,如果你當初冇買黑色錶的話。

頭先過怪去新app既時候發現原來脈衝獸有兩張dim 正路買一代錶送果張係Impluse City 另一張Pulse City有無人知係點拎既?
美版機 vital hero
其實即係2代錶 不過佢有整合dim dino(黑亞古+原亞古) 同 wolf howl(黑加布+原加布) pulse city就係第3隻版
右邊嗰舊係咩嚟
我而家日日帶住返工

扮純運動錶
DNA 暴龍機 (正名:Digimon Accelerator (Digimon Accel))

玩法幾新穎,可以scan卡或者手拎唔同道具, 唔錯!佢3代部八腳馬同墜天仲要鐳射面,值得收藏。俾條link 你睇睇參考下

哦 原來係呢部見佢擺喺度 以為新嘢
唔知點解要放呢部?!引人暇想。。。
D人估係劇情會有舊世代tamer轉vb
求救
舊app想將怪過去新app
係咪用舊app 傳入2代手錶 再係新app到傳番入去
但係係咁彈error 10010 點攪
新app都要揀番2代錶
得左thanks bro
同埋第三代手環 除左25週年果兩款同埋伽瑪獸紅色 其他無logo既得唔得
3代錶全部一樣 無再分系列
邊到仲有透明3代手錶

用咗一個鐘終於過曬所有野去新app 過完之後望返舊app一大堆吉雪櫃同成堆育成道具突然有種人去樓空既唏噓感
以前唔夠雪櫃同道具用仲起勢咁買卡打rank拎 依家停ser搬走曬啲怪之後望返剩底成版既吉櫃同用唔曬既道具都帶唔走原來都幾空虛
剛行過荃灣奇趣見到有
之前有巴打放左條link 講個鬼介紹mod 左firmware 既新功能 我都好奇試試,發覺 user-friendly 左好多隻錶!

最主要係可以keep 住不停做training,唔洗每20秒按一次確認再開始 唔通跑緊步成日㩒㩒㩒咩,制都爛啦大佬 (利申:唔做運動)。

佢仲可以免接觸就可以NFC 打怪,變左唔洗成日左住用電話時間。

其他自己發掘下,個video 好齊教哂點搞
係咪熊貓酒店果間
係,落多層aeon都有
唔係呢段,估計都差唔多做法

最難係搵張16gb 或以下既 micro SD card
有邊幾張dim係3代手環架
目前得
伽瑪獸 (VV附送+通販)
25周年點陣版 (25周年特典)
帝王龍獸 (VV特典)
安哥拉獸 (通販 得水貨)
啫哩獸aka我老婆 (通販 得水貨)
龍 (通販 4月出)
獸 (通販 4月出)
路加獸 (Seekers手環特典 日魂限定5月出)
鳥 (通販 發售時間未知)
蟲 (通販 發售時間未知)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞