數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
見日馬呢張有得訂,預計2月出。香港舖頭暫時無見有開訂,可能眼殘

如果有巴打見邊到有得訂,講聲我知

我最鍾意嘅啫喱獸line
但好似無舖頭開訂
仲有鼻涕獸 正呀呢張
12月尾開始留意連明眼人同垃圾五月都唔見有 應該今次得日版代理唔做
一係日馬(1900Yen+運)一係如果下個月有朋友去日本叫佢幫手衝現 我都諗緊點算好 好鐘意啫哩獸依張我一定要入

我傾向日馬,而家¥ 升返6.1 到算OK 嫁。衝現小小伏,剛剛日本返黎都唔見好多地方有Dim / Bem 或者錶賣。
玩得開心啲
謝謝迪路絲
唔知係咪同馴獸師之王既製作人係同一位(唔知有無記錯)
兔騎士諗起沙古牙
海后諗起撒多格杜
總覺得海后應該好巨型下

睇返間諜獸張dim 好似未有完整進化
唔知係咪都會有be 呢
個格局有係似古樂獸咁 無特登拍檔 但係會跟埋主人公們行動
我都覺得個格局係似,啫喱獸都係勁多嘴好似大耳獸咁,安哥拉獸就似妖狐獸咁扮cool
不過⋯⋯唔好咁巨型啦咁巨型驚好廢
太巨型好似好大個弱點咁同個動作好似會好慢咁
係啊 個格局好似
兔騎士有個角度從下向上望個面具
好似沙古牙咁 好型
依家暫時無晒amazon出品
得返啲啲第三方賣家,可能個運費因為咁貴左
你留意吓,見到出品都係amazon.jp先好買
以下張圖係我啱啱試買amazon出品嘅安哥拉dim直送香港嘅運費

其實最平應該係用集運,都係廿幾蚊一磅
(一張dim應該唔重得去邊)
不過邊間唔介紹了,google一揾應該唔少
今日收到通知係5月訂左安哥拉獸be卡,因代理冇貨,賠返雙倍訂,搞到自己要去日馬買
代理係咪正式放棄手環
仆街 日馬冇撚哂Jelly卡 仲諗住出現貨先一次過買埋黃色個張 唔洗俾兩次運費
應該到出果日會有返
諗緊入唔入BE坑,之前冇玩過,想知如果間唔中先拎隻錶嚟玩,隻嘢會唔會死?同埋唔連電話 App 玩得唔得?
入sleep mode就唔會 或者可以直接放入app

奇趣見到,隻25th抵玩

又係奇趣
有貨啦各位

之前訂左中間張 BM 卡,呢兩日問間野到貨先話唔夠貨Cut 單 以後卡直接日馬買算,貴幾十都係咁話。訂左都無貨,訂黎把撚!
今次呢張好似週圍都cut,突然彈返出來都幾神奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞