數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
終於捨得開新錶玩
想問下嗰99個鐘過晒係咪就冇得reset
玩之前唔知有時限
係,仲要進化唔到,因為進化要用既pp,要係個100個鐘內做訓練先拎到
我就係進到完全體發現training 都冇pp
睇返說明書先見到有時限
永續完全體
啲獸係咪淨係會戰死,唔會老死?
係 或者放置24小時都會死
搭單問問,新錶玩舊Dim 照之前咁NFC 打夠、運動達標就進化,有無咩伏位
好似舊DIM數值大跌
有機會究極體打唔嬴成長期
成長期就乜都打唔嬴=進唔到
另外無左RANDOM聯展
只可固定路線先聯得
好似係

利申得1代錶

點可以睇舊Dim固定路線? 話時話,聽聞無左聯展 (棄左一排而家開黎玩)
固定路線係指戰暴+鋼加之類
咁即係無左聯展了
新錶無得玩廢青育成法(jogress)
都有廢青玩法,成長期win 0都進到隻病毒
同埋想問下究極體啲數值去到點先係S?
我練極去到每樣+500 都仲係A
而家用 Be 錶玩緊隻舊 CANOWEISSMON,感覺好似俾人壓住咗,打 NFC 贏少少輸多多,vital points 過極都過唔到1500。
用 BE 錶玩舊 dim 上唔到究極體?
難,因為升vital唔再加血,同埋新錶玩舊dim唔會有support attack

建議你裝鬼佬整果個patch,可以俾你舊dim有support attack, 不過你隻support 都一定要係舊dim寵
啱啱行過

仲有龍獸dim咭(剩咭)訂$240
另外好景有舖清緊一二代錶同大量舊dim咭
仲有

上面揾脈衝獸位巴打可以留意下
而家先見到
唔該巴打先
話說個舊 App 14/3 就會無左,我就諗緊如果我舊錶繼續玩舊 Dim 有咩影響 舊錶我要聯展進化,最懶人做法係成熟期、完全體都過隻入去雪櫃。新app都支援同舊錶過數碼暴龍嫁(係咪雙向?),咁理論上都work ! 升到究極就過入新app 開圖鑑。

仆街,仲有成10張舊dim 未玩過 如果上面方法work, 唯有開始玩兩隻錶。
但係新app跟錶型號分倉 你可能要轉黎轉去
我過左幾隻就放棄左了 因為知道唔會開番舊錶玩
由堆收藏跟ser洗走算 斬纜
跟返銀型號,洗唔洗邊隻錶養就用番先新app 舊錶互傳到? 好大獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞