數碼暴龍vb討論區(15)新錶開訂 終於正式版?

997 回覆
2 Like 1 Dislike
點解要咁做
伽馬dim成長期都有兩隻隱藏
佢大概2021年後期到2022年早期嘅dim咭開始有兩隻成長期,有人鬧點解唔拆做兩張dim咭賣,不過唔通bandai後母同你講佢唔想賣數碼暴龍dim咭、同你講成班數碼暴龍fans只不過係佢beta玩家咩

bandai後母不停消費數碼暴龍都係鋪路大賣熱門IP
Limit0左進唔到
咩設定嚟
講真不如佢直接cancel數碼暴龍繼續用新vb推其他IP咪算 而家新dim連張卡仔都慳返
咩叫limit0就進唔到limit唔係淨係攞嚟提升數值㗎咋咩
冇辦法,咁樣實大炎上,所以當年佢都已經特登唔公佈Ghost Game主角嘅究極體,做曬公關準備
我連第一個拎嚟進化既條件
深蹲個個都升唔到
即係意思係佢有心將GG三大究極體放到新vb度?
即係你拎唔到獎杯(pp)
係呀,咁咪可以苟延殘喘式咁出囉,懶曬有鋪排咁其實由推出開始就係吸血式倉底貨

咁有鋪排就唔該公佈埋安哥拉獸同啫喱獸dim咭啦
安哥拉獸唔係已經開咗訂喇咩講真可唔可以出返卡仔 好有收藏價值 btw之前咁多張dim真係買齊晒 有好多都係未開過未玩過 然之後去到新vb 就話舊dim係冇得提升能力 到底係咩邏輯
再玩過
呢個聽講係應玩家要求 俾人可以練隻999成長期出黎打9究竟體
我差張黑加魯魯 太貴不了
幣在佢連進化pp都停埋我
係喎差啲唔記得 我都係差呢張
只能講有人歡喜有人愁
其實點解要停pp完全唔理解 即係佢而家焗住要99hrs內升完 過咗limit之後就唔俾再升
今晚返屋企試多次
今朝做幾下都比個good我就算
屌 點解隱藏路線會係波高獸而家先望到呢張圖 已經返唔到轉頭
想順便問埋傳去apps到又會唔會停倒數?
唔知 你試完話我知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞