[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區3

386 回覆
23 Like 3 Dislike
V可以叫有強尼晶片隨時修補大腦
亞當除左有完善醫療支援外
性格同生活壓力低都應該係原因
唔係美金 2077世界入面Eddies = Eurodollar 即係歐羅同美金嘅混合體 美金好似得返NUSA ( New USA )用緊
一球咪200幾人一生既收入
David 走到生命既盡頭依然記得一開頭對Lucy既承諾
即使最後知道自己冇辦法陪佢一齊實現夢想
NCPD特勤組 你當好似飛虎隊/SAS咁係特別行動組嚟
因為MaxTac就係負責處理呢類事件既NCPD部隊,而NCPD係政府機關,政府又係由幾個企業巨頭控制,所以會某大程度上會聽荒阪話事,主要出現原因係David神機錯亂左,只要David死亡/鎮定左就完成任務
套野早半年出
動漫日實大把人cos lucy
LUCY件衫好蝦人COS
連淫賤鋼琴嗰兩件無出到COS
真心想睇高汁LUCY
邊度睇到Lucy好想做?
Lucy甚至到最後一刻都要David哄先肯繼續做
講左好多次
亞當人性值(ATTR)唔係0而係N/A
Cyberpunk 2077桌遊係人性值(ATTR)X10
然後裝野就會扣
人性值正常人係由佢精神健康度去計
所以亞當係本身就人格有缺憾,反而免疫左神機錯亂
套劇太收得 估唔到咁大影響
而家玩家們發起連署想隻Game出2nd Expansion

https://www.change.org/p/cyberpunk-2077-deserves-a-2nd-expansion-2fd799a5-d204-457f-9a6d-33549fdc89c0
用david一滴血打adam smasher?
搵唔返個回覆
想問下有冇記得係2077邊個電台先會聽到edgerunner嘅音樂
無特定電台會播曬所有歌

I really want to stay in your house 就係Body heat
謝謝巴打
唔知 見佢逼David同佢講得
以為佢好想做所以揾人逼下自己
春捲唔知,但p嘅話
「聽講」係因為佢見春捲已經出左片
所以做唔切衫就是但笠左件淫賤衫黎出片
同行如敵國
只係做唔切衫咁係咪嘟係之後會有得睇番呢唔知
岩岩小巴唔知商台定新城播緊I Really Want to Stay at Your House
Lm
放工都迫人喊
Game入面隻adam成隻龜咁時停有咩可能輸
Isee thx
有冇d lucy既wallpaper
應該係商台啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞