[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區3

386 回覆
23 Like 3 Dislike
https://youtu.be/ZMeikcjZ2MU
兩隻彈琴雞都唔cos咁我睇來做咩
睇奶
真,加上有好多terms/ slang係英文先傳神e.g. choom, chrome, chip in, ‘Saka etc
https://youtu.be/QfGbvXyKpJo

The Sacred And The Profane

Cyberpunk2077 Joshua釘十架果個quest
個人覺得依首係2077入面最有氣氛同張力嘅一首
We are not the same
why not both

英日配音各睇一次咪得
聽落唔太一樣
我應該講清楚D係David用CyberSkeleton飛出去開打開始既bgm
不過點都好 唔該曬 衣首都幾正
未玩game
想知game個主角係咪天選之人
唔洗係咁打針嘔血又可以係咁用技能?
後期係
以為講緊一開頭

game入面嘅soundtrack(包埋電台)都冇依首
應該就係山岡晃(Silent Hill個composer)作嘅
唯有留意下Edgerunner/ 山岡晃幾時會出soundtrack album
用1.5倍速睇完
日日喺度loop I really want to stay at your house
依家只係差未買Game 錯過咗過discount
有冇人同我一樣睇完先想買GAME玩
其實最尾lucy係咪由太陽熱力燒死
因為lucy就係同David 講過佢調較過幻舞既温度setting,正常太陽温度會燒死人。最尾Lucy 放鬆個人個下好似等燒死咁
有space suit 你咁講其他人都會被燒死
miss咗個discount
又真既,只係真心太sad,俾著自己真係頂唔緊
都唔明點解咁多人想Lucy自殺 又話佢跟住就除頭盔
David最後都係想Lucy好好活下去姐
本身有啲興趣,睇完就覺得係必買
唔想Lucy死啊,但會覺得sad到生無可戀
Lucy死埋,David 就真係白死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞