[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區3

386 回覆
23 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=R0pRS0LEv1g
i really want to stay at your house

評價繼續無敵

lm
重未睇
又破防
話說你地睇日文定英文版?利申日英版都睇過一次,個人覺得呢套動漫黎講,今次英文版係配音同對白方面都贏日文版小小
覺得都唔係少少
我個人覺得日文版直頭係配得有啲差
首先動你老母漫
其次講演技就一定係日文版大贏
英文版要去到臨尾兩集先好似突然演員上身咁
然後講聲線同角色配合我覺得日文版小贏
但你講整體氣氛同用字就係英文版適合d
我自己唔鍾意悠木配lucy,唔係唔鍾意佢本人,係覺得唔啱feel,造作咗

至於本身本傳個感覺係用英文 真係英文合適啲

利申英文game 日文動畫
點解唔係動漫其次日文版同Cyberpunk 硬係差咁啲,而且英版有啲對白係寫得好過日版
日版我覺得一如日cv高質,反而英配今次好有驚喜
日文版最輸蝕係第十集有段david講佢一無所有,日文版直講係佢一無所有所以你嘅願望就係我嘅願望
但係英版多左段係Besides you I got nothing left 我覺得呢段明顯寫得好過日版
動漫係動+漫,漫係邊動畫就動畫
btw係,英文d台詞係好過日文
但綜合上黎睇,日文贏少少
英配前面d演技真係好麻麻,超級棒讀
係真係去到臨尾兩集突然演技大爆發先將成個水準拉返上去
okok,但係我覺得英配前幾集都幾好,又未去到你講嘅咁差係前幾集,同埋日配今次我覺得特別係david同rebecca個配音明顯唔及英配
其實就係沒有對比沒有傷害
不過係聽得出英配有越黎越好
到後面d演技出哂黎就好有feel
至於角色部份就見人見智啦,我覺得各有各好
不過david英文版又真係好過日文版
Faraday 英配應該冇得屌喇掛
係咪因為英文可以爆粗日文冇粗口所以爭D
屌原來個post係動物台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞