[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區3

386 回覆
23 Like 3 Dislike
係要駁既話
其實係David沙坦面前所有人都唔洗死
唔係呀,新仔炸死果集
剩係用沙坦秒唔到
要用埋腳板底d新野
原來有個新角色MV 係官方YOUTUBE

https://youtu.be/BnnbP7pCIvQ
亞當都裝左沙坦
其實係game入面如果你搞鳩荒坂D高級地區,會見到好多人都裝左沙坦
其實唔出奇 david班人講到尾只係一班爛仔
nightcity入面嘅一粒塵
睇完幾日,有冇人解答到
究竟Lucy 點解要暪住David 佢睇到嘅資料
Maine究竟交底啲咩叫David做
佢荒坂出身

知有幾恐怖

普通人只可以遠離唔可以反抗 佢想自己一個搞掂哂當咩事都無發生

知越少越好啦

佢真係好愛david
我諗係佢知以David嘅性格一定會同荒阪硬砌
所以唔想呢件事發生
lm
咁田x死關lucy咩事?
係咪如果David打咗枝嘢等佢繼續瞓就冇事
睇完頭幾集嘅感想…..
2077年阿MO都未死嘅話可能就有救
建議重睇
田中雖然套劇無直接講
但好明顯係LUCY知道左田中收集測試樣本(包括David)之後覺得佢唔可以生存落去要毀屍滅跡,順便刪埋David個紀錄,之後都有一路阻止荒坂修復田中被刪既資料
目的只有一個就係遠離呢件事

同遊戲2077一開始個主線其實好似
都係主角群捉蟲 係一件本來唔應該接觸到荒坂既小事上面惹禍上身
最後都係悲劇結束
咁kiwi畀人打暈之後
點解Lucy咁想做田中單嘢嘅
知荒坂有幾恐怖就不如一早講定等David唔好入局
仲妄想自己可以搞掂荒坂
最煩係中間仲要因為呢件事影響同David 關係
男女主角都想用自己既方式保護對方 只不過都唔係對方想要既
冇話對與錯
其實佢一開始根本就唔想做,因為lucy驚荒坂
只係因為kiwi唔係到就要搵第二個runner接手
唔係嘅話呢單job就炒硬,佢地亦都再唔會有下次機會
分分鐘連個朵都會臭埋,最後都係一定要頂硬上咁解
然後就比lucy發現左david d野
好正...
硬係覺得本來應該係其中一個配角 不過廢棄方案
一個mv一個角色
想返去覆桌
有咩mod要裝
70gb尋日我都down返黎玩

去返哂動畫入面啲地方 拎返主角件衫

拎返蘿莉把遺物

再玩多一次隱藏結局殺爆個仆街
啱啱睇到想入嚟講
宜家件電子雞連淘寶蝦皮買件cosplay都懶了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞