[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區3

386 回覆
23 Like 3 Dislike
1、2做緊 啱啱睇完
炸雞佬
睇完第5日先開始好番啲, 個PTSD好勁
炭智爐

同埋庸醫啲口音好正
高叉裙
https://youtu.be/BbOWV7FsLKA

有無人知道e段既bgm係咩?
定係首bgm係動畫原創 game本身無
啲人話 run to the edge, 不過未有
但我發覺首 Patri(di)ots 好夾

https://netflixlife.com/2022/09/13/cyberpunk-edgerunners-soundtrack-songs-featured-episode/
原來集集都咁多BGM
最尾David話太陽太熱算唔算係reference返Icarus嘅don't fly too close to the sun
不斷改造只有同樣下場
同埋話男人不壞女人不愛
調反轉都差唔多 ed食緊煙lucy個幾個shot好有味道 諗起cowboy嘅faye
悠木基本上差唔多係用返Gwen Stacy把聲配Lucy,不過我覺得Lucy配得好啲。
https://www.youtube.com/watch?v=paOJwUWg7LE
岩岩一口氣睇晒

精彩
好撚好睇
係咁聽I really want to stay at your house
David型到
打哂九枝都仲可以保持自己爭取時間
Lucy上到月球空虛嘅衞笑
對眼好似靈魂死咗咁
究竟game有冇講Lucy後續
Rebecca真係好好 就算David愛嘅唔係佢
但都全力支持佢

冇玩game 想買
但時間上 David呢個係遊戲嘅幾耐就之前?

首歌明明個melody明明好正面
但聽到
差2未做
已經想買game
得Falco有少少後續
Game係動畫一年之後
I ain't your average sicko

佢條裙想點我唔想知
我想屌佢
open end幾好啊
個結局已經好完美
反而想佢出其他集數講多啲每個角色既身世
我鐘意Lucy多啲
但Rebecca個人設都好正
有果句講果句 夠直接
由中段開始己經不斷係David身邊陪佢上上落
其實條友講 劇情殺 呢個字都幾鳩
套野無劇情嘅話即係睇緊記錄片呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞