[Netflix X Trigger] Cyberpunk: Edgerunners討論區3

386 回覆
23 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=xu4eioDS_OM
賽果出爐,最後係RU出COS先
屌咁大件事就推POST回啦
RU味究竟食咩大, 皮膚勁白滑,好啱COS LUCY
但春捲閪格,夠膽唱人唔敢認
無留意開琴妓界是非
睇完
係 所以講咩ESG個個應該唔多理解cyberpunk 個世界
咩叫春捲閪格, 想食花生
上面PO彈琴條女咪叫RU味春捲
同PAN有牙齒印
之前比人踢爆佢開分身係到唱PAN
事後唔知邊到踢左條友出黎將d野推哂佢身上扮唔關自己事同刪文
唱衰同行又真係閪
cyberpunk個世界係咁但係班員工唔係呢
唔係話woke elements/ESG有問題但好多時班友推到去extreme搞到錯晒 俾人覺得好突兀
好似cyberpunk世界有rebecca一啲都唔奇 現實一樣有矮啲嘅女人
cdpr咪又係要ban 係trigger企硬先有得留低

完全係睇個creator點諗
啱啱用英文睇多次,覺得都係日文好啲,不過同意有啲字眼真係英文好啲
咁事實上歐美又真係對戀童好敏感
日本av女優個個成年人都有西方人話唔得似小學生
所以咪係睇佢哋點諗>world setting
Cyberpunk 好多建築風格都有take香港as reference

有啲archit攞出嚟分析拍片
而動畫係跟返game嘅建築嚟整
簡單啲講就係拎貞節牌坊嘅雞
唔肯定game入面有冇依個位
人地講緊CD Project Red

https://youtu.be/b1Han5c02rU
嚴格黎講唔止
佢仲係跟風做雞
發現爭唔贏對家之後屌對家係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞