[Netflix] 日劇 First Love 初恋

1001 回覆
248 Like 11 Dislike
又要講多次滿島光世界第一
係時候要改返名
你老母就醜
佢個的士look 做到失婚婦人感覺
佢唔錫個女既話 光醬都唔會佢家婆講既野咁撚嬲啦
今次呢個髮型已經係最易接受屌你睇下上季同木村果套啦 佢對不起青春之後就鐘意留咁短
男主係Club識個條女,un得好勁
睇左4集同木村個套,做煩膠miss
兩套 都有睇,First Love輸俾Wednesday 係正常

提外話,Wednesday 已經破左Strange things 觀看時數記錄了
https://hypebeast.com/zh/2022/11/wednesday-tops-stranger-things-most-hours-viewed-one-week-netflix#Echobox=1669795541
少女心到爆
睇咗幾集星期三
覺得好無聊
函館山夜景靚啲
一晚煲晒,好睇
喊左好多張紙巾

Btw未睇之前見到有人話後生版女主似余文樂
我屌 ,愈睇愈似出晒戲
First Love 係第八集完
第九集係 初恋
有 小詩 墊底
反戰嗰啲個個想做哥斯特黎加
有啲人真係會套戲唔順時間線就唔知佢講咩
果啲弱智可以睇翻TVB
屌其實角色又唔係多,過去線嘅角色得男女主果兩家人,最多戲都係年輕嘅男女主同女主老母
究竟難明嘅地方係邊?佢地d回憶已經好線性喇喎
佢果d回憶位其實係俾觀眾更加貼近番個角色果下諗緊咩
痴撚線 每個空鏡都靚到可以拎嚟做wallpaper
希望一套好作品,觀眾係坐定定欣賞每一個鏡頭,每個情節,唔係開住套劇碌下手機睇下風景,之後話睇唔明
男主死都要幫女主 call 到的士
女主一開始冧
之後覺得都係唔應該接受男主好意/女主正視自己嘅情感
就搵籍口走開
點知男主追上去 幫佢入錢
覺得原本應該係搵後生細妹做後生女主個角色
套劇正正用左寫實手法反映北海道點俾支那人污染左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞