[Netflix] 日劇 First Love 初恋

1001 回覆
248 Like 11 Dislike
屌 頭8集都好地地 就算牙健你飛埋條女再去到餐廳門口先收人地皮我都當解得通

我屌你個結局係咩事我屌呀 第9集係想點樣 去到外國搵佢之外嘅劇情係咩事呀 大暴走?頭幾集係真係好睇拍得又靚 但個結局真係屌唔住喎 浪費曬之前果幾集屌屌屌屌屌

同埋冇啦啦唔見人話飛外國先間接俾部mp3佢聽到先灰覆記憶其實個張力已經低左好多 仲要上一幕先因為放唔底先唔結婚 下一幕又突然想揸飛機又唔想見返個初戀。喂唔係唔得 但俾多少少鋪排鋪返你好撚7想揸返飛機(意味從新出發?)都好掛 唔係話你冇不過唔夠lo …… 睇到頭都大撚埋

嫌失憶未夠老土咩
其實第8集完
我覺得可以。
我都覺,呢頭悔婚嗰頭又唔同返初戀一齊(仲要人地女仔都不顧一切同你表白),啲行為真係違反常理
講呢D命中註定有點太童話feel了,雖然我明白佢想加強Satoh點解最後都係忘記唔到光妹。。。
一邊睇 一邊係咁問我d on9野
我又唔係轉數快 唔識答佢 嬲9我
咪on9啦
叫佢收聲
男主後生時嘅演員,粒墨係真定假?
成套劇拍到韓劇咁,人設劇情又唔自然,仲要抽大陸人水
仲有邊套?🙏🏻
女主後生時返學面對另一個女學生,是誰?
女主係唔記得車禍個幾年發生既事.當佢最後掘番個時間嚢出來,先知男主係佢初戀?但見佢都無乜感覺.
特登點上去戲外冇粒墨
其實男主都算一個渣男,見到佢咁都唔同情佢囉
女主角少女版同成人版個樣整容先解釋到咁大變化
應該《silent》啦
雖然未完 但大推
夏帆都有幾大發揮
又係粟米湯, 真係咁好飲
其實冇問題嫁, 你點寫都得但係鋪返件事流暢大家先覺得講得通, 反正你先家都係後面夾硬後補好多劇情扮曬好match好有feel嫁啦zzz
如果係咁, 不如一齊食飯, feel到光仔想表白果時先話要去外國揸飛機, 再寫到光仔都係含住d字冇講到出黎好錯過咁. 之後先再聽返隻mp3突然記返曨. 然後健仔係個時間箱到講返今次重遇嘅感覺 再俾光仔見到先衝去搵健仔.

咁有冇好D @@
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞