FE Heroes 火焰之紋章 (18) 日系經典戰棋大作

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新pool
Skip得
獅子王前排無耐先up過

點解唔係Leon?!
獅子王前排無耐先up過

點解唔係Leon?!

Leo定Leon呀
獅子王前排無耐先up過

點解唔係Leon?!

Leo定Leon呀

leo好垃圾喎
即係好快有飛隊pool
不過都無Camilla spring
即係好快有飛隊pool

想要caeda
即係好快有飛隊pool

想要caeda

有隻4星
即係好快有飛隊pool

想要caeda

有隻4星

4星都無 差呢隻就齊飛隊
即係好快有飛隊pool

想要caeda

有隻4星

4星都無 差呢隻就齊飛隊

即係你有蛋米啦
忍手儲定石,等出總選果個特別衣裝
再加埋可能有飛雞Banner,多多石都唔夠死

你仲有卡

特別衣裝係咩黎

特別衣裝係咩黎

投票嗰啲? 之前有講冠軍會出特別版 不過玩咗幾次都冇消息
飛隊無遠攻完全唔想開發
飛隊無遠攻完全唔想開發

無錯 又無全反

特別衣裝係咩黎

https://twitter.com/FE_Heroes_JP/status/849911283847618561
初公佈Ike果段voice clip果陣話今夏之後實裝
睇下會唔會接住泳裝banner出,成個月流流長引人落搭
大英雄求陣
大英雄求陣

之前咪post左個全3,4星陣

特別衣裝係咩黎

https://twitter.com/FE_Heroes_JP/status/849911283847618561
初公佈Ike果段voice clip果陣話今夏之後實裝
睇下會唔會接住泳裝banner出,成個月流流長引人落搭

泳裝其實無想像中吸引
大英雄超難打,最後都係靠nino 同烏雅開無雙
大英雄求陣

唔想星3龍將
大英雄求陣

唔想星3龍將

我都係因為今次先升佢上4星
點知最後唔係用佢過
大英雄求陣

唔想星3龍將

點知最後唔係用佢過

咁咪係浪費囉
大英雄求陣

唔想星3龍將

點知最後唔係用佢過

咁咪係浪費囉

唔浪費試唔到
隻角色升左都係你資產,又唔會蝕得去邊既
利申:自我安慰
大英雄求陣

唔想星3龍將

點知最後唔係用佢過

咁咪係浪費囉

唔浪費試唔到
隻角色升左都係你資產,又唔會蝕得去邊既
利申:自我安慰

我見有巴打用勇哥Olivia azura julia我想求教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞