FE Heroes 火焰之紋章 (18) 日系經典戰棋大作

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
同埋想問邊度有lv40白狼

我直接打返lunatic大英雄, 我隻4星白狼有升到3x lv, 打大英雄隻白狼扣到16
個大英雄咁易打就打番lunatic 啦
用咗2支水,搞掂

劍妹 nino 劍殺歌姬 linde獻身

nino殺斧,再動,拉後歌姬
nino裝hp+3聖印,上守備鼓舞,獻身回返獅子扣嗰6血,就啱啱好唔俾隻弓馬打死殺到隻弓馬

應該係最易打既infernal

好易
打唔贏
輕鬆一場就過咗 試都唔洗試

都試左半條體

2場先過到
2000毛仲易過中間係咩玩法

點解易過lunatic?

2場先過到

Same

完全體蛋米

我估係因為右邊藍法開場位置企上左一格
原本開戰要食弓同藍法一下, 一邊物理一邊魔法, 比較少角色受到
infernal 變左開戰係食一弓一斧, 2個都物理, 是旦有咁上下防既紅劍都坦得住

原本開戰要食弓同藍法一下, 一邊物理一邊魔法, 比較少角色受到
infernal 變左開戰係食一弓一斧, 2個都物理, 是旦有咁上下防既紅劍都坦得住

無留意藍法位置唔同左

無留意藍法位置唔同左

其實係有紅法斧殺1既已經一下都唔駛食就引到人過黎, 兩隻再動加騎馬特效就好輕鬆
搵一隻飛兵係右下彈出彈入引走隻弓騎去右下就會易玩好多
應該上得返20喇呱
應該上得返20喇呱

今期上返20, 輕鬆打夠4000就得
反正打到自己既最高分都係降班
應該上得返20喇呱

今期上返20, 輕鬆打夠4000就得
反正打到自己既最高分都係降班

我上期都係4000先就算
無可能護到級
如果4800以上穩上20,我每期5把劍內應該無問題
咦今次無得出貓打故事map解任?

好似無

好似無

麻煩咗少少但都解晒

好似無

麻煩咗少少但都解晒

淨返重甲任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞